Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Com puc fer-ho per adreçar-me a un esglaó superior al de bibliotecari?

2
Resum per Paucabot

Pregunta ja resolta a la taverna.

Kikebcn (discussiócontribucions)

Hola Pau. Fa uns dies vaig fer l’entrada a la Vikipèdia: Ramon Salvador Rabasó Figuerola. Per aquelles persones alienes al món de la restauració pública i l’hoteleria no els hi serà conegut aquest personatge, però si en canvi els professionals d’aquest ram. (No cal que m’estengui més perquè podeu entrar al web i assabentar-vos de la seva importància i gran aportació que va fer ja fa 96 anys).

Anteriorment, però, vaig fer-ho a la Wikipedia i, per tant, en castellà, i no van passar ni dues hores que el “bibliotecario” va negar la seva entrada amb la següent notificació:  A4: Página sin interés enciclopédico. Recuerda que Wikipedia no es una colección de información sin criterio. Para crear un artículo enciclo...

No entenc en absolut aquest rebuig que considero totalment injustificat, tota vegada que l’aportació que faig és totalment inèdita, car, d’aquest personatge fins fa foc no se’n sabia res i, como hom pot llegir, alguns dels cuiners més destacats professionals a nivell de l’Estat Espanyol fan referència al seu llibre de cuina, considerat com la “Bíblia Culinària” per tots aquells de parla castellana.

Per tot plegat, doncs, adreço aquest e-mail perquè estic molt interessat en posar-me en contacte amb un responsable superior  en rang al de bibliotecari,  o, en tot cas, aquella persona que pugui donar-me una satisfacció i alhora els vist i plau perquè pugui ser inclosa en l’edició castellana, tota vegada que tots sabem de la gran importància i predicament que té la Wikipedia.

Agraït per la teva Atenció. Salutacions

Enric Sallarés (kikebcn)

PS. Per cert m’he dirigit dues vegades a l’esmentat “bibliotecario” i per contestació he tingut el silenci més absolut.

Paucabot (discussiócontribucions)