Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Club Atletisme Manacor

5
Resum per Paucabot
Pectochuck (discussiócontribucions)

Em sembla molt poc professional per part teva tancar un tema d'aquesta manera sense donar respostes. Si decideixes que en una entrada hi ha CI ho puc entendre però raona perquè i perquè no hi és a tantes altres entrades similars.

M'agradaria parlar amb un altre editor per si em pot resoldre els meus dubtes. Sí, els que he enumerat i no estan a les teves mans.

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

La meva actitud no deu ser gaire professional perquè els qui feim feina aquí som voluntaris. Feim el que podem. En canvi, la teva actitud sí que és professional: Special:diff/17565259. En fi ...

Pectochuck (discussiócontribucions)

El fet que es percebi un líquid econòmic o no no significa que no s'hagi de ser professional. Pel simple fet de fer una feina, es guanyi doblers o no és una professió, una ocupació, un voluntariat si ho vols dir així. I sé que hi inverteixes molt de temps sense tenir-hi guany però jo també hi he invertit part del meu temps i m'agradaria tenir la solució als dubtes que m'han sorgit.

Veig que t'hi has fixat en això i a la fi he aconseguit cridar la teva atenció. A més, és un altre dubte que tenc, en aquesta entrada no hi ha un CI?

Si et vols desfer de mi és senzill, només deman que em raonis aquelles qüestions enumerades més aquesta darrera. M'agradaria que donis una solució i no que n'eliminis el problema.

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Au, va. Deixa-ho anar. Si tornes a fer qualque altra edició vandàlica o amenaça, seràs blocat.

Pectochuck (discussiócontribucions)

Consider que no he fet cap amenaça i l'edició vandàlica amb l'objectiu d'aconseguir una resposta per part teva, no tornarà a passar però sincerament m'agradaria resoldre els meus dubtes. Si tu no els pots resoldre, m'agradaria parlar amb qualcú que sí que pugui.