Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Yuanga

Santanyiner (discussiócontribucions)

Hola Yuanga, he acabat la llista de minerals segons les sèries que es va proposar pel viquiprojecte de minerals del 2017. Veuràs que hi ha set categories, però el nombre de pàgines a crear en cada categoria varia molt, amb un mínim de 23 i un màxim de 385. Per tant, si encara volem continuar amb aquesta idea, el que jo faria és fer servir aquesta llista durant la primera meitat del 2017 i després decidir un nou sistema. Per fer la feina més semblant d'un mes a l'altre, jo agruparia les categories 1 i 2 pel gener, dividiria la 3 en 3 mesos, agruparia les categories 4, 5 i 6 pel maig i finalment deixaria la categoria 7 pel mes de juny. D'aquesta manera, la mitjana d'articles a crear cada mes seria d'aproximadament 130, amb un mínim al maig de 101 i un màxim al gener de 173. Ja em diràs quina és la teva opinió! Gràcies!

Yuanga (discussiócontribucions)

@Santanyiner:Em sembla genial, tant l'estructuració com el plantejament. Bona feina! :D

Santanyiner (discussiócontribucions)

D'acord! ho comentaré a la pàgina de discussió del viquiprojecte.

Santanyiner (discussiócontribucions)

M'he oblidat de preguntar-te si saps de l'existència d'alguna eina o bot que pugui ordenar alfabèticament els minerals dintre de cada categoria. Ara mateix no estan ordenats alfabèticament degut a la manera com vaig fer les cerques (per element químic), no és cap cosa urgent, però si és fàcil de fer, podríem fer-ho.

Yuanga (discussiócontribucions)

Miro a veure si trobo la manera!

Yuanga (discussiócontribucions)
Santanyiner (discussiócontribucions)

Perfecte! Moltes gràcies Yuanga, he endreçat les altres categories, ja ho tenim tot enllestit per a la primera meitat del 2017!