Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

ViquiProjecte Gestió de la Qualitat UAB

6
Resum per Xavier Dengra

Dubte del viquiprojecte Gestió de la Qualitat UAB

Cristina Palet (discussiócontribucions)

Xavier, no veig com puc interaccionar en la discussió d'aquest projecte....

Et volia contestar i he vingut a aquí, i suposo que no és el lloc, oi?

A més, esperava veure alguna cosa dels alumnes....

enfí, que segur que ells ja dominen més que jo ;-) (espero agafar-li el "truquillo" aviat i molestar-te poc....)

una abraçada i merci per tot!!!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola Cristina!

Si volies contactar amb mi, aquest és el lloc correcte :) La idea és que els alumnes es coordinin a la pàgina de discussió del viquiprojecte, a la qual es pot accedir a través de la pestanyeta "Discussió" de la part superior de la pàgina del viquiprojecte o bé escrivint directament al cercador Viquiprojecte Discussió:Gestió de la Qualitat UAB. Per fer-ho correctament, els temes organitzatius en general sobre l'assignatura haurien d'anar a la pàgina del projecte o a la seva discussió; les correccions sobre els articles treballats a la discussió de l'article en qüestió (qualsevol pàgina té la seva pròpia discussió; per exemple Discussió:ISO o Discussió:Cristòfor Colom), la qual cosa facilitarà que un altre viquipedista o una segona ronda d'alumnes puguin tenir en compte les pautes o les correccions facilitades; i si es vol tractar amb un alumne en concret, doncs la discussió de l'alumne en qüestió (per exemple, Usuària Discussió:MarionaBV).

És important que quan deixis un missatge a la discussió del viquiprojecte o a la d'un article dels que treballin (a la d'un usuari no cal perquè el sistema ho notifica), facis "ping" als alumnes que vulguis avisar. Això es fa escrivint el codi següent {{ping|Nom de l'usuari a notificar}}, com per exemple {{ping|Davidpar}}, que donarà com a resultat: @Davidpar: i a la persona en qüestió li apareixerà un avís conforme algú l'està cridant a participar en aquella discussió/conversa.

Pel que fa a comprovar l'històric d'edicions de cada alumne, això ho pots fer de dues maneres:

  1. Anant a la barra superior dreta on posa "Contribucions" i allà et sortiran les teves; només cal que canvïis el nom pel d'un altre usuari i t'apareixerà què ha fet ordenat cronològicament.
  2. A la pàgina del viquiprojecte, cada alumne que s'ha apuntat té entre parèntesi després del seu nom un enllaç directe a la seva pàgina de discussió i al seu historial de contribucions; és la manera més ràpida d'accedir-hi (per exemple Xavier Dengra (discussió contribucions registre)). També hi ha l'article que faran, amb la seva corresponent discussió i historial d'edicions i un suggeridor per a cercar fonts que referenciin els articles -per exemple Química (discussió - modifica - historial - què hi enllaça - vigila - registre) i Cerca fonts: Química · Química en català · Notícies · Llibres · Articles acadèmics · Imatges lliures-, per la qual cosa us facilita a tots tenir-ho tot centralitzat des d'allà i poder comunicar-vos i mirar registres diversos amb un sol clic.

Qualsevol dubte em vas preguntant i el resolem per aquí! He quedat amb els alumnes que si ells volen preguntar-me qualsevol cosa ho facin a la meva discussió o cridant-me en la discussió de la pàgina que creguin convenient, jo em conec l'entorn i no hi tinc cap problema per contestar-vos on ho necessiteu. Estem en contacte! :)

Cristina Palet ha amagat aquest apunt (historial)
Cristina Palet (discussiócontribucions)

Es tot un món aquest de la Viquipèdia..... hehehe

Moltes gràcies, seguim en contacte!

Cristina

Cristina Palet (discussiócontribucions)

Hola de nou,

Hi ha limitació al nombre d'usuaris que pots afegir fent "ping"?

He afegit a tots 12 i no els puc veure.....

A la pàgina de discussió del projecte....

merci de nou

Cristina

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

El màxim són 4 per crida. Hauries d'afegir 3 vegades la plantilla amb 4 alumnes cada cop.