Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resnoesmesqui (discussiócontribucions)

Bona tarda, no entenc per què esborres una galeria de cartells d'activitats organitzades per una entitat dins l'entrada d'aquesta entitat (Estudiants Per l'Animació Cultural). Entenc que això aporta informació rellevant a l'entrada i que no va en contra dels criteris de la Viquipèdia. Dius que l'enciclopèdia no és una exposició de cartells, però tampoc ho és de fotografies, i en canvi hi hi ha molts articles amb galeries de fotos, perquè aporten informació a l'entrada. I doncs? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)
Resnoesmesqui (discussiócontribucions)

Independentment del tema del conflicte d'interessos (que ja meditaré), m'aniria bé si em pots respondre la pregunta sobre la galeria d'imatges. Més que res per conèixer el criteri de cara a futures edicions. Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

La cosa és que no és independent. Tu has posat aquesta galeria i trobes que hi escau molt perquè és un tema que et toca d'aprop. El problema és que estàs fent un article amb el qual tens un conflicte d'interessos que té problemes d'admissibilitat. En cas de poder tenir un article (i fixa't en el condicional) hauria de ser molt breu.

No és el mateix que Barcelona tengui una galeria d'imatges que que la tengui la teva antiga associació.