Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Xavier Dengra

Resum per Xavier Dengra

Dubte del viquiprojecte Gestió de la Qualitat UAB

JuditBertotto (discussiócontribucions)

Hola Xavier, he afegit ja el meu text a l'article de ISO 9000 en concret l'apartat dels vuit principis de gestió de qualitat. Ara bé, m'agradaria poder afegir-hi una imatge que he trobat a una pàgina web que és un esquema que resumeix els vuit principis. El problema és que no hem deixa insertar-la perquè no està a la viquipèdia la imatge. Com podria fer-ho per insertar-la? L'he d'afegir al WikiCommons? O podria fer l'esquema jo amb el word i desprès afegir-la com un treball meu?

Moltes gràcies, Judit!!

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Hola @JuditBertotto, em podries passar la URL per saber de què es tracta?

Si és un esquema senzill, el pots reproduir tu mateixa i pujar-lo a Commons com una obra pròpia teva (sempre i quan citis la font en la qual t'has basat). Si l'has de fer manualment, millor amb powerpoint i captura de pantalla, que quedarà millor. Alguns exemples que he creat i et poden servir com a exemples són Fitxer:CLEC.png (obra meva totalment) o Fitxer:Biosorption, biomineralization and bioaccumulation of radionuclides (ca).png (adaptada a partir d'un article acadèmic que tenia llicència lliure). Totes dues amb el powerpoint.

Espero que et serveixi, Bones Festes :)

JuditBertotto (discussiócontribucions)

Hola Xavier, sento el retard però aquests dies de festes són així. La web d'on vull agafar la imatge és aquesta: http://www.iso.cat/2016/01/principis-de-gestio-de-la-qualitat.html és just la primera imatge esquematica que apareix. Jo havia pensat en reproduir l'esquema amb el powerpoint o el word i penjar-lo al Commons, posant de referència la pàgina web de la ISO.

Moltes gràcies.

Xavier Dengra (discussiócontribucions)

Endavant amb fer la reproducció, doncs. No hi veig problema. Gràcies a tu!