Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Tipografia - completar informació

4
Resum per Paucabot
Type&soul (discussiócontribucions)

Hola Pau, Estic intentant completar la poca/escassa informació que hi ha sobre tipografia i el disseny de tipus a Catalunya. De moment, intento completar els noms o referències que no disposen encara d'una pàgina i que són prou rellevants com per estar presents a la Wikipèdia. No veig que hi hagi ningú que s'ocupi d'aquest tema, ara mateix. No sóc un expert en la Vikipèdia i faig el que puc. Tampoc disposo de molt temps lliure per a poder-m'hi dedicar. Per tant, disculpa'm si no faig les coses correctament. Tota ajuda serà benvinguda. Salut!

Paucabot (discussiócontribucions)

Has llegit la política que t'he posat sobre conflictes d'interessos?

Type&soul (discussiócontribucions)

Ho he fet. En els textos, intento ser objectiu i aportar referències que tu mateix pots contrastar (si ho creus convenient). Analitzant alguns dels continguts que, actualment, hi ha sobre el tema, he vist alguns CV i entrades poc rellevants (que afecten els criteris de notabilitat). També cal diferenciar entre un tipògraf i un dissenyador de tipografies (doncs són dues coses ben diferents). Crec que com a aval·luadors d'aquestes noves entrades, caldria que valoréssiu els continguts que es proposen. I, de no trobar-lo adequat, plantegéssiu una alternativa. Si es vol una vikepèdia que funcioni com a eina de treball, cal estudiar-ne cada cas i donar-hi la «importància» que ha de tenir dins del seu context. Sino s'estarà tergiversant o deformant la història o l'actualitat, segons. És una opinió personal, és clar. Gràcies per l'ajuda, igualment.

Paucabot (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva opinió personal.

Entenc que intentis ser objectiu, però lamento dir-te que no ho estàs aconseguint gaire i no perquè no t'ho proposis sinó perquè és un fet que passa a tothom que edita amb un conflicte d'interessos. L'alternativa, és clar, és que editis en d'altres pàgines on no tenguis aquest conflicte d'interessos.