Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Pàgina Flik Flak - Punt Jove

8
Resum per Paucabot

És per un treball de classe ...

Gemma.almeida (discussiócontribucions)

Bon dia usuari Paucabot, saps com podria recuperar la informació que vaig utilitzar per a crear la pàgina del Flik Flak - Punt Jove, la qual vas eliminar. És per a un treball i entenc que per alguna raó va ser eliminada però m'agradaria que m'ho expliquèssis, ja que és important tant per a mi com per al meu equip de treball. Molt em temo que no es pugui recuperar, tot i així esperem que no sigui així, ja que ens val la nota. Espero la teva resposta.

Paucabot (discussiócontribucions)
Gemma.almeida (discussiócontribucions)

D'acord i gràcies! Tot i així, nosaltres hem d'obrir una pàgina de la viquipèdia que parli sobre un centre real del qual hem hagut de fer un treball, aquest és el Flik Flak - PuntJove ubicat a Balenyà (Osona). Llavors nosaltres podem crear-la o no?

Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

No t'entenc. El teu treball ja el tens. El que no és possible és que aquest treball teu sigui, a més, un article enciclopèdic.

Gemma.almeida (discussiócontribucions)

Ahir vam parlar amb el professor que ens encomana crear un tema a la Viquipèdia, i vam veure que el nostre article té alguns errors, els quals corretgirem de manera que crearem de nou una pàgina amb el nom Flik Flak - PuntJove (Balenyà), com l'anterior. Gràcies i esperem que ara sí pugui formar part de la viquipèdia la nostra aportació.

Paucabot (discussiócontribucions)

No és que tengui errors, és que no té lloc a la Viquipèdia. Mirau de llegir VP:ADMS.

Si no sou capaços de trobar referències a llibres, mitjans de comunicació o enciclopèdies que parlin d'aquest establiment de manera significativa, no el torneu a crear.

Gemma.almeida (discussiócontribucions)

Només et demanem que és un treball i per tant conta com a nota, així que si no seria de gran molèstia, l'article durés a la Viquipèdia fins a finals de gener, opinem que la informació que hi posem és certa i de primera mà, ja que hem estat realitzant un treball amb les professionals del servei.

Paucabot (discussiócontribucions)

Entenc que és un treball que compta per a nota. També entenc, però, que aquest article no té cabuda a la Viquipèdia, encara que tota la informació sigui certa. En cas de casos, ho podeu fer a la subpàgina on us he restaurat l'article.