Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Jordi Custodi (discussiócontribucions)

Et demano explicacions de la CENSURA sobre l'article:

"Quan va esclatar la guerra, estava a punt de complir 14 anys. Temps suficient perquè els valors de la República i de l’escola republicana el marquessin de per vida. Malgrat la curta formació primària, gràcies a la lectura i l’afany autodidacte, va assolir una formació no gaire comuna en la postguerra. La influència de L’Església i la seva activitat a l’Acció Catòlica, en contacte permanent amb els joves, va ser determinant en la seva formació intel·lectual, l’adquisició de valors ètics i en la construcció de la seva personalitat. Aquest activisme amb la joventut va continuar els anys 60 i 70 amb el moviment Boy-scout del que va ser cap de l’agrupació local i lligat a sectors progressistes de l’Església i de la societat catalana."

QUE S'HA DE REFERENCIAR D'AQUI?, que tenia 14 anys quan va esclatar la guerra?, que l'escola el va marcar?, que de jove va participar en l'AC? (arxius personals, compendràs que no hi han registres oficials de participants dels anys 40 i 50); que les lectures i el seu activisme van formar la seva personalitat?; que va partcipar en el moviment semi clandestí del boy scouts?; que el BS va ser un moviment important d'integració?.

Que ha estatregidor i diputat provincial?, si tu mateix vas borrar les referències a l'ajuntament i diputació!!

QUE HAIG DE DEMOSTRAR!!!, SI US PLAU, DIGUEU-HO.

A MÉS M'IMPEDIU MODIFICAR RES: TOT RODÓ, SE M'OBLIGA A REFERENCIAR I NO SE'M PERMET FER-HO!!!!!

QUIN DRET CREIEU QUE TENIU?

HAN ESTAT MOLTS ANYS DE LLUITA I DE CENSURA PER PERMETRE QUE EN PLE SEGLE XXI ES REPETEIXI LA MATEIXA HISTÒRIA DEL FRANQUISME

Paucabot (discussiócontribucions)

Explicacions:

  1. No hauries d'editar un article amb el qual tens un conflicte d'interès evident. Les sobrereaccions de més amunt confirmen clarament això que dic.
  2. Tot el que es posa a la Viquipèdia ha d'estar referenciat a fonts fiables: VP:CF. Si no és així, un altre usuari pot demanar-les. Si no s'aporten, el text s'ha d'eliminar.

Bon dia.

Jordi Custodi (discussiócontribucions)

NO HEM RESPONS AL QUE HE DIT. AIXÒ ES CENSURA.

Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que sí que t'he respost, però no el que volies sentir. Ho deix aquí. Amb aquesta actitud, poc podrem aclarir.