Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Com tenen que ser les viquipedies dels actors o actrius?

3
Resum per Paucabot

N'hi ha que semblen currículums

Ntomasina (discussiócontribucions)

Hola sóc conscient que les pàgines han de ser verídiques amb fonts fiables i amb interès general. Però trobo que moltes són valorades que semblen currículums, no entenc perquè? Molts actors i actrius no parlen de la seva vida privada, l'única informació que es troba son les seves feines, potser alguna entrevista que els hi fan es pot trobar alguna cosa, paro en fi, ja miraré bé les normes i perquè alguns articles d'actors es donen per bons quan parlen només de la seva trajectòria profesional i altres semblen currículums i mal estructurats. Si algú o alguna hem vol donar un cop de mà, encantada

Paucabot (discussiócontribucions)

Que hagin treballat a 150 obres de teatre no té perquè implicar que les haguem de llistar totes a un article enciclopèdic. Un cosa és llistar totes les pel·lícules de Woody Allen i una altra totes les obres de teatre de Santi Ricart. Sobre el primer, hi ha llibres sencers publicats i sobre el segon, no. Pot semblar el mateix, però no ho és.

Una altra cosa que pot ajudar a que l'article no sembli un currículum és posar el contingut redactat en lloc de fer llistes interminables.

Ntomasina (discussiócontribucions)

Ok, ho farè aixi. Ja m'ha quedat clar. Gràcies