Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jmarchn

Col·laboració amb el Congrés de metges i biòlegs de llengua catalana

6
Pitxiquin (discussiócontribucions)

Hola, molt bon dia. Estic parlant amb els organitzadors dels Congrés de metges i biòlegs en llengua catalana que aquest any es celebrarà a Manresa. Estan molt interessats en col·laborar amb la viquipèdia amb diferents àmbits: ens donen l'oportunitat de fer una conferència al Congrés sobre la utilitat de la viquipèdia per a donar a conéixer la medicina en llengua catalana. Després estan interessats en fer una viquimarató de medicina en el mateix congrés i de fer un viquiconcurs sobre temàtica mèdica i d història de la medicina. Jo puc ajudar a coordinar-ho com a persona del territori (sóc del Berguedà) però seria molt bo si persones del viquiprojecte:Medicina us apuntessiu a participar-hi. Què et sembla? No se si ets membre d'amical però vaig fer una crida a allà.

Jmarchn (discussiócontribucions)
Pitxiquin (discussiócontribucions)

Hola, Serà entre el 20-21 d'octubre. Si vols fer tu la comunicació, o, com a mínim, fer-ne una part, més específica sobre la medicina a la viquipèdia en català. Els organitzadors estan molt animats a fer-hi i podria ser que alguns metges o especialistes en ciències bio-mèdiques s'animin a continuar editant a la viquipèdia i hi hagués més gent al Viquiprojecte:Medicina. De fet m'he posat en contacte amb tu perquè he vist que ets el més actiu en el projecte. És molt interessant que la viquipèdia estigui present en el congrés més important de metges en llengua catalana (hi ha entre 400-500 assistents cada any).

Una cosa, ets membre d'amical? ho deia per a tenir una comunicació més fluida via whatsapp o email. Tens el contacte del Usuari:Kippelboy? Ell o la Usuària:Barcelona et poden passar el meu contacte.

Jmarchn (discussiócontribucions)

Hola!. @Pitxiquin: Em pots enviar un correu, i quedem entesos. A n'en Kippelboy i a Barcelona els conec de l'única trobada en que he anat (Tarragona). Pensava retirar-me de la Viquipèdia però encara no ho he aconseguit. Quan t'hagis anotat el correu, m'ho dius i l'esborro. No faig servir whatsapp. Fins aviat!.

Pitxiquin (discussiócontribucions)

Ara t enviaré un correu electrònic. A veure si enganxem a més metges al viquiprojecte i et pots anar retirant pausadament. Fins aviat

Barcelona (discussiócontribucions)

Ho parlem, a veure si podem quadrar-ho!

Resposta a «Col·laboració amb el Congrés de metges i biòlegs de llengua catalana»