Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Admissibilitat a Oriol Guixà Arderiu

8
Resum per Paucabot
David.osa89 (discussiócontribucions)

Hola Pau, m'agradaria que em donessis un cop de mà amb els canvis que s'haurien de fer per tal que la pàgina dedicada a Oriol Guixà Arderiu fos correcta i complís totes les pautes requerides a Wikipedia. Vaig veure que havies proposat algunes millores i m'agradaria poder-les implementar.

Crec que com a personatge públic és prou rellevant com per tenir una pàgina pròpia i no haver-se de fusionar amb el web del grup metal·lúrgic que dirigeix. A més, és una persona rellevant en l'àmbit empresarial pel conjunt de càrrecs que té.

A part de buscar enllaços externs que no puguin suposar un conflicte d'interessos, què més creus que hauria de fer?

Gràcies pel suport.

Paucabot (discussiócontribucions)
David.osa89 (discussiócontribucions)

Bona tarda Pau. Sí que l'he llegit, però t'agraeixo que en tornis a fer esment.

Personalment no tinc cap CI amb les pàgines que Viquipèdia que creo/modifico perquè ni estic en el mateix sector, ni hi tinc cap relació personal o professional. Senzillament crec que tenen prou rellevància a la meva comarca i quan vaig tenint estones miro de posar-hi el meu granet de sorra.

Si algú altre vol modificar-les i adaptar-les a com haurien de ser, per mi encantat, faltaria més. L'únic que si no hi ha ningú altre que ho faci, el que sí que m'agradaria és poder-les deixar tal com haurien de ser.

Em podries ajudar a saber quins passos haig de seguir per adaptar aquesta pàgina? Moltes gràcies per tot.

Paucabot (discussiócontribucions)

Jo ho deia per les teves edicions, moltes d'elles relacionades amb La Farga Group i també perquè puges fotos del grup. Ja tens el seu permís per alliberar aquestes fotos?

David.osa89 (discussiócontribucions)

Bona tarda Pau. Entenc el que em comentes. Els vaig consultar sobre el fet de pujar els dos perfils personals (em va semblar correcte que n'estiguessin al cas) i em van fer arribar la idoneïtat d'emprar les dues fotografies que vaig pujar.

Si algú que no generi cap mena de dubte de CI vol continuar-la completant, a mi em semblarà perfecte. Però mentrestant sí que m'agradaria millorar-hi el que falti o evitar que hi hagi qualsevol risc de que la feina feta quedi en un no res.

Ja diràs. Moltes gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, entenc que seria molt millor que l'editàs qualcú sense conflicte d'interessos.

David.osa89 (discussiócontribucions)

D'acord, hi ha alguna manera de deixar-la en un estat que animi altres persones a modificar-la però sense que hi hagi risc de que algú l'elimini o la fusioni? Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Si no són admissibles, o bé s'hauran de fusionar o bé eliminar.