Tema de Usuari Discussió:Kippelboy

Avís de pàgina candidata a ser moguda a Viquillibres

2
Lbennass (discussiócontribucions)

Bon dia,

Em sap greu molestar-te però des d’ahir (13/04/2017) apareix una banderola en un article que estic creat a poc a poc que diu el següent:

Aquesta pàgina és candidata per ser moguda a Viquillibres usant el procés d'importació. La Viquipèdia no és un manual, un compendi, un receptari o una guia. Si la pàgina es pot escriure de nou com un article enciclopèdic, traieu aquest avís. Verifiqueu les polítiques de Viquillibres.

La vaig eliminar però avui torna a sortir.

No sé qui s’encarrega de posar aquestes banderoles ni els criteris que segueix. L’article serà bastant llarg i el vaig fent a poc a poc. Està pensat com a objecte d’aprenentatge per a una pràctica d’un màster, és a dir, és un material amb finalitats didàctiques i és un material que, a més, pot enriquir la Viquipèdia abordant temes que fins ara no existien en la versió catalana.

De manera escrupulosa es va referenciant i ja se sap la feinada que és posar les referències. No és una cosa inventada.

Sis plau, vull que s’elimini aquesta banderola. No sé si hi ha una mena de robot que patrulla per la Viquipèdia i aplica criteris pre-establerts de manera automàtica i una mica a tort i a dret, perquè un ésser humà em sembla que no tindria aquests criteris i a més a més avisaria i explicaria el perquè.

No sé qui em pot ajudar en aquesta situació.

Salutacions cordials,

Lluís Miquel

Kippelboy (discussiócontribucions)

Hola @Lbennassmirant l'historial de la pàgina veig que l'etiqueta l'ha posat en @Paucabot, parla amb ell per veure quins són els seus motius. Salut!

Resposta a «Avís de pàgina candidata a ser moguda a Viquillibres»