Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Tiputini

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Tiputini. Veig aquesta usuària molt engrescada amb els articles d'una entitat i la seva presidenta. Saps si té un conflicte d'interessos? Per la manera de redactar els articles i pels problemes d'admissibilitat dels dos articles, així m'ho sembla...

Tiputini (discussiócontribucions)

Hola Pau. Aquesta noia ha estat venint per l'Espai Viquidones per aprendre editar la Viquipèdia, però desconec la seva relació amb aquesta entitat. Només sé que és membre de l'ANC.

Paucabot (discussiócontribucions)
Tiputini (discussiócontribucions)

Doncs desconec la situació, si torna a venir li pregunto. Tanmateix l'entrada Sobirania i Justícia és prou rellevant com perquè tingui entrada. Npmés cal donar-li un format més enciclopèdic.

Paucabot (discussiócontribucions)

Sobirania i Justícia és admissible, sí. L'article té entrada a la GEC. Li acab de retirar l'avís de manca d'admissibilitat. Ara, necessita una bona esporgada ja que ara mateix és una enumeració dels actes que ha fet l'entitat.

Isabel-Helena Martí no sembla admissible. No hi ha cap font que parli d'aquesta persona de manera significativa.

Per les seves contribucions i per les fotos que ha pujat, sembla tenir bastanta relació tant amb un article com en l'altre i, si torna, potser li hauries de recomanar que s'abstenís d'editar aquests dos articles.

Gràcies!

Resposta a «Adelais Domènech»