Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Serrells traducció pàgina

2
Resum per Paucabot

Ajuda

Voraviu (discussiócontribucions)

He traduït l'article "Nicolás Leoz" de l'espanyol al català. Encara em falta afegir algunes referències i revisar si s'ha colat alguna traducció literal inadmissible.

L'apartat bibliografia, al final de l'article, no s'ha traduït correctament, però per més que ho intento no aconsegueixo que surti com està a la pàgina original o de manera similar.

L'infotaula del personatge també em surt amb errors. Ja sé que s'ha de treballar des de la wikidata, però per més que practico, encara no sóc capaç d'incorporar dades a la wikidata i molt menys que apareguin automàticament a l'article. Suposo que no és tan complicat com sembla, però ... diguem que sóc de generació analògica, per entendre'ns.

Gràcies per la paciència.

Paucabot (discussiócontribucions)

La taula de successions del final ja l'he arreglada.

La infotaula actual de persona no importa tot el que hauria d'importar de Wikidata. Fins que no tenguem preparada la nova infotaula ({{Proves persona}}), no tendrem la importació ideal. Una altra cosa és que aquesta plantilla inclou altres plantilles que no has traduït: {{Fecha}} -> {{Data naixement i edat}}.