Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Lbartron (discussiócontribucions)

Feia temps que tenia ganes de col·laborar en aquest projecte que em sembla genial i finalment aprofitant que tinc uns dies tranquils al juliol i animada per la proposta #20000dones he començat traduint al català un article sobre Laia Abril. La qüestió és que hi ha molts errors i tot i que m'he llegit les normes d'estil i els consells per novells em surten molts dubtes. Algú em pot donar un cop de mà? Gràcies

KRLS (discussiócontribucions)

Pregunta el que necessitis. Respecte l'etiqueta que es demana que es millori la traducció és per la secció notes, però quan tingui una estona l'arreglaré jo mateix. Tu podries millorar la secció "Premis" perquè s'hauria de mantenir el títol de l'obra original (si no té edició en català) i caldria valorar si traduir els premis o no. Després, pots eliminar la plantilla tu mateixa (en general l'article està ben traduït). T'he retirat la plantilla millorar el format, perquè l'article té un format correcte. Finalment, la plantilla demanant que s'escrigui en prosa per mi és discutible. Benvingut/da

Lbartron (discussiócontribucions)

Moltes gràcies,

Tinc moltes preguntes que segurament són de principiant:

- Quan tradueixo o escric un article no puc desar-lo sense publicar-lo per continuar més endavant? No trobo l'opció. Potser és millor que treballi a la pàgina de proves almenys ara al començament?

- Quan diu "cal citació", què hi falta?

- En general tinc problemes en les seccions amb plantilla. No puc modificar informació dins d'una plàntilla sense afegir camps ni modificar la plantilla? Per exemple no em deixa modificar ni esborrar una part de la secció "Notes". Quan dius que elimini la plantilla, com ho he de fer?

He arranjat la secció Premis i he afegit referències.

Gràcies una altra vegada

KRLS (discussiócontribucions)

1. Sempre pots utilitzar una pàgina d'usuari teu com Usuari:Lbartron/proves i quan el tinguis llest el passes a l'espai principal. Tot i així, si l'article té un contingut suficient o un format més o menys adequat, no has de tenir por en deixar-lo directament a l'espai principal, perquè la Viquipèdia és una cosa en canvi constant i constant evolució; si no es millora ara, potser es farà demà.

2. Els [cal citació] s'han de substituir per una referència que justifiqui l'afirmació. Aquesta plantilla s'usa quan algun usuari dubta d'una afirmació concreta.

3. Les plantilles estan pensades més aviat per usuaris experimentats. Aquí està explicat: Ajuda:Plantilla. Si vols modificar alguna nota has de fer doble clic sobre la nota (p ex. [n.1]) i llavors prems modifica.

Lbartron (discussiócontribucions)

Moltes gràcies. N'aniré aprenent.

Resposta a «Cercant un mentor»