Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Aquest article pot no complir els criteris generals d'admissibilitat. .

4
Resum per Paucabot

Alerta amb les traduccions.

Villi333 (discussiócontribucions)

Hola Paucabot.

Sóc un viquipedista novell i em dedico principalment a traduir articles del castellà, però sembla que el de Manuel Peris Ferrando en tenia unes referències " no fiables" que has eliminat, no se si n'hi hauran d'altres perque l'avís roman a la pàgina. Açò també pasa amb l'article del Mercat de Rojas Clemente, que també en tenia l'avís però l'informació del mercat havia estat extreta del mateix web i d'un periòdic digital ,doncs no entenc quin problema n'hi ha exactament. De tota manera, vist que tot el que faig sembla que té problemes estic decidint fotre al camp, però voldria els motius de tot això.

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí. Malauradament, els articles d'altres wikis no sempre són de bona qualitat (com els de casa nostra, vaja) i això s'hauria de tenir en compte abans de traduir un article. La idea seria mirar de substituir les fonts no fiables d'allà per d'altres que sí que siguin fiables. Això, si existeixen. Si no existeixen, s'haurà d'eliminar aquesta part de la informació.

Cadascú pot fer el que més li plagui però seria una llàstima que abandonassis el projecte a causa d'una correcció d'un company. Aquí, tots ens corregim a tots i això forma part del dia a dia. Els qui fa temps que som aquí ja ens hi hem acostumat en pro de la millora de l'enciclopèdia. Esper que tu també t'hi adaptis.

Recoman la lectura de VP:FF i VP:ADMS, on explica quines són les fonts que s'haurien d'emprar per referenciar els articles i què ha de tenir un article per poder-se quedar aquí. Si tens més dubtes, demana'm el què faci falta.

Villi333 (discussiócontribucions)

Si sobretot crec que a la viquipèdia castellana n'hi ha una manca important de referències en molts articles pel que veig, perquè articles com per exemple "Raquel Micó Sanchez", aquest va estar traduit ,i les fonts que hi donaven en castellà n'eren les de el web d'aquesta persona i a més amb estil de currículum , que tu mateix vares eliminar el palmarès per considerar-lo com un currículum, però vaig intentar trobar fonts de periòdics i encara així posa que no compleix els criteris d'admissibilitat, no entenc si això es perquè les fonts que he trobat no son fiables i voldria un exemple de font no fiable en concret a aquest article per que em serveixi en un futur.

Paucabot (discussiócontribucions)

Te coment el que veig a Raquel Micó Sánchez:

  • Fonts que no em semblen fiables: manista.com, portada.info. elperiodicodevillena.com, agoradeporte.com
  • La referència núm. 5 no funciona
  • La referència núm. 4 és al blog de la biografiada.

Amb el que hi ha ara, idò, al meu parer no queda verificada la seva admissibilitat.

Pau.