Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot

Problemes a causa de l'infotaula, que estava en procés.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

Hola: Sembla que hi ha algun problema amb la infotaula que has afegit a l'article Nombre π: A la factorització surt un Error i les dades del nombre en binari i hexadecimal son incorrectes. Si no es solucionen els problemes de la infotaula (que deu prendre les dades del wikidata) potser seria millor deixar-ho tal com estava.

Paucabot (discussiócontribucions)
Ferran Mir (discussiócontribucions)

No puc ajudar-vos en la discussió... en sabeu molt més que jo! Ja he vist que has arreglat l'article: fins que no es solucioni la infotaula millor deixar-ho sense que apareguin aquestes dades que, per cert, son intranscendents: a qui li pot interessar conèixer el nombre PI en hexadecimal?

Paucabot (discussiócontribucions)

En realitat, no és que sigui intrascendent, és que és erroni. És per això que millor ocultar-ho mentre trobam una solució més elegant.

Ferran Mir (discussiócontribucions)

M'he mirat la wiki en anglès i allà tenen una plantilla, en:Template:Pi box que em sembla molt més interessant. No sé si valdria la pena traduir-la i posar-la a l'article.

Paucabot (discussiócontribucions)

Aquesta que tu dius és una plantilla de navegació, però la que li hem acabat de posar és una infotaula. La primera va d'articles relacionats (molts d'ells no presents aquí) i la segona parla explícitament d'aquest nombre. Es podrien posar les dues, però la primera hauria de tenir prioritat sobre la segona, per trobar la informació bàsica d'una ullada.