Tema de Usuari Discussió:Arnandis

Banyeres (discussiócontribucions)

Hola, Arnandis, et vull fer un suggeriment en una qüestió en què treballes habitualment. A l'article sobre l'any 2017, l'apartat de defuncions està configurat en forma de taula, mentre que en tota la resta d'anys aquesta informació apareix diferent. En la taula, no queda reflectit l'ordre cronològic de les defuncions, no es veu bé des dels dispositius mòbils i es perd tota la feina que molts viquipedistes hem fet durant anys per diferenciar els difunts dels Països Catalans i els de la resta del món. Per això suggereixo que el 2018 tornem al sistema habitual. En qualsevol cas, un canvi d'aquesta magnitud crec que s'hauria de consensuar amb la comunitat viquipedista. Gràcies per pensar-hi! --Banyeres (disc.) 20:21, 2 gen 2018 (CET)

Arnandis (discussiócontribucions)

La veritat és que en mòbil no funciona, però jo veig molt útil el sistema de taules ordenables i, quant a la discriminació de personalitats nostrades, no deixa de ser factible amb este format. Potser m'enganye, però no hi ha cap de prohibició expresa per a què eixes llistes estiguen redactades en forma de taula, o sí? En qualsevol cas, estic d'acord en què hauríem de consensuar això, ja que jo trobe obsolet el llistat clàssic: si tu saps on i com propondre-ho, t'ho agraïré de cor. I bon any!

Banyeres (discussiócontribucions)

Gràcies! Jo crec que ho hauries de plantejar a la Taverna. Perquè el 2018 ja ha començat i hem d'actuar d'una manera o d'una altra. El que és clar és que no podem fer com el 2017, en què no hi ha ordre cronològic. Potser és millor un disseny obsolet però visible des de tots els dispositius i ben ordenat. A més, canviar tots els anys i tots els dies de la Viquipèdia ara en forma de taula crec que és molt i molt complicat. Oimés si no es veu bé amb el mòbil. Però planteja-ho a la Taverna i veurem què opina la comunitat. Salut!

Resposta a «Taules de naixement i defunció»