Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

The Gilded Cage (1916)

8
Resum per Kette~cawiki

Un enllaç equívoc a WD donava error a l'article en cawiki. Solucionat per AntoniBM.

AntoniBM (discussiócontribucions)

Hola! He vist que has canviat la infotaula de la pel·lícula "The Gilded Cage (1916)" per una comanda que diu "infotaula pel·lícula". El problema és que això ha introduït diversos errors: els actors principals no són Bryant Washburn i Ruth Stonehouse; la data d'estrena no és el 1915 sinó el 9 d'octubre de 1916; la productora no és Essanay Studio sinó World Film Corporation; pel que fa al guió, malgrat que l'adaptació és de Frances Marion, es basa en una història original de J.I.C. Clarke. Es pot arreglar tot això o s'ha de revertir el canvi? Gràcies!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No he canviat la infotaula, he esborrat els paràmetres que pot importar de Wikidata i és aquí on han d'estar els errors. Si creus que les dades no són les correctes pots editar la base de dades de Wikidata clicant a la part inferior dreta de la infotaula, en un símbol que representa un llapis.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Ara he mirat la fitxa que te a IMDb i conté la mateixa informació que hi ha a Wikidata i que mostra la infotaula. Pot ser hauries de revisar les fonts d'on has tret aquesta informació. Tot i això, tant wikidata com IMDb poden contenir errors.

AntoniBM (discussiócontribucions)

Hola de nou! Voldria fer algunes puntualitzacions amb ànims d'ajudar: 1- He revisat la fitxa de IMDb i en cap moment s'esmenten com a protagonistes Bryant Washburn i Ruth Stonehouse. La protagonista principal, que fins i tot s'esmenta a la imatge de l'entrada és Alice Brady. 2- Pel que fa a la data d'estrena de la pel·lícula aquesta no és al 1915, la que hi havia abans (9 octubre 1916) coincidia amb la fitxa publicada per l'American Film Institute i també amb la referència que es cita a l'entrada a la nostra wikipedia: Movie Picture World vol 30 num 3, 21-10-1916, pàg. 462. Que es tracta d'una revista de l'època. Aquesta mateixa data també es cita a IMDb (http://www.imdb.com/title/tt0006716/). 3- La productora, segons l'America Film Institute és World Film Corp. i Peerless i segons IMDb és World Film. Per mí és més fiable l'AFI que no pas IMDb ja que són entrades referenciades però en cap cas aquestes dues fonts citen Eassanay Studios que és el que consta ara en la nostra entrada. 4- Pel que fa al guió, IMDb diu literalment: Writers: J.I.C. Clarke (history "Her Majesty), Frances Marion. El mateix diu la fitxa de l'AFI (https://catalog.afi.com/Catalog/moviedetails/14104).

No entenc com pot haber-hi aquestes discrepàncies amb el que dius abans. Segur que has mirat l'entrada de IMDb correcta? (http://www.imdb.com/title/tt0006716/). La meva opinió és que és més important donar les fonts correctes.

Un cop dit tot això, torno a preguntar el mateix: es pot arreglar tot això o s'ha de revertir el canvi?

Moltes gràcies per la paciència!

AntoniBM (discussiócontribucions)

Hola una altra vegada. He llegit amb més calma el primer dels dos missatges. Voldria editar la taula però abans de fer-ho m'agradaria saber que estem d'acord. De nou gràcies per la paciència!

AntoniBM (discussiócontribucions)

Finalment crec que he entès el problema! Dins dels enllaços a altres llengües d'aquesta pel·lícula n'hi ha un d'erroni: l'italià, que es refereix a una pel·lícula del mateix títol però estrenada l'any anterior amb els actors que surten a la nostra taula. El que he sabut fer és eliminar dels enllaços a altres idiomes de la nostra entrada l'italià. Vist d'on prové l'error, crec pertinent modificar les dades de la taula amb l'eina d'edició que em comentaves. Gràcies per la paciència!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Disculpa però no he tingut temps de mirar-ho, crec que arribo tard, ja ho estas arreglant tu. Molt bé, si necessites res fes-m'ho saber. Bona feina!

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Bona feina! Ja he vist que ho has solucionat editant a Wikidata. Salut!