Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Resum per Docosong

Consulta d'edició d'un article proposat d'esborrament, possible CI

81.39.182.178 (discussiócontribucions)

Bon dia,

Has proposat tancar la pàgina en referència a l'Escola Superior de Comerç i Distribució. Realment hem pecat per no saber-ne. Gràcies per l'avís i vetllar per la qualitat de la Viquipèdia.

Ens podries ajudar a corregir el contingut per tal que sigui útil als lectors? Què i com ho podem corregir? Quin és el procediment?

Ara mateix, el podem corregir mentre segueix el procediment?

Moltes gràcies!

Docosong (discussiócontribucions)

Bon dia,

  1. En primer lloc, us recomano que us registreu per tal de facilitar la comunicació entre usuaris dins de la Viquipèdia.
  2. Recordeu que no es recomanable que els usuaris que tenen una relació directa amb institucions o persones no editin en la Viquipèdia, perquè pot produir-se en un cas de conflicte d'interessos. La Viquipèdia té la voluntat de construir una enciclopèdia neutre i fiable.
  3. Les principals raons per les quals he proposat l'esborrament de l'article Escola Superior de Comerç i Distribució són:
    1. El creador de l'article és la pròpia institució (conflicte d'interessos)
    2. El redactat no és propi d'una enciclopèdia, més aviat, sembla promocional i la viquipèdia no és un lloc de promoció, a la xarxa hi ha eines més òptimes per fer-ne.
    3. Des del 2014, no hi ha hagut cap millora substancial de l'article, tot i els avisos.
  4. Podeu corregir allò que us demana els avisos aportant referències fiables i independents, seguint les pautes que us he comentat anteriorment.

Salut!