Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Entrada Pedagogia de l'oprimit.

5
Resum per Kette~cawiki

A l'espera d'un llibre d'estil específic.

Andreutgn (discussiócontribucions)

Bon dia, som estudiants de la URV, estem realitzant un treball sobre la creació d'una entrada sobre la Pedagogia de l'Oprimit. T'agraïm la teva ajuda, però agrairíem que ens deixessis una miqueta de marge per l'edició.

Esperem la teva resposta.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Marge el teniu tot però abans d'editar potser hauríeu de donar un cop d'ull al llibre d'estil i seguir els consells de la guia per l'editor visual. Heu eliminat referències inserides amb plantilla. Els articles publicats a l'espai principal, consultables pel públic general, han de complir mínimament els criteris d'articles publicats. Per fer proves teniu els espais personals d'usuari

Andreutgn (discussiócontribucions)

Hem eliminat les referències, perquè estaven mal fetes. Les havíem substituït per unes noves les quals seguien el format APA.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Les plantilles que tenim al projecte Viquipèdia per citar referències o bibliografia segueixen l'estàndard ISO 690, és el format que hem triat pel projecte. De totes maneres no s'allunya tant del format APA. Hauré de fer una consulta a la sala dels administradors si podem admetre altres formats.

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

De moment, com no hi ha una resposta clara, crec que podeu continuar referenciant en el format que us demanen al vostre projecte, l'APA. En tenim pendent de crear un llibre d'estil específic. Salut!