Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Blancanitos (discussiócontribucions)

bon dia Kette~cawiki,

Moltes gràcies per les teves discussions.

Només era un consell, porto quatre anys contrastant amb els meus alumnes de fer servir separador de teclats a l'hora d'aprendre mecanografia és un gran consell ja que, amb una senzilla eina s'aconsegueix de manera fàcil, senzilla i sense esforç que cada dit només doni els caràcters que li correspongui aconseguint fàcilment aquesta compensació entre força de dits i freqüència de caràcters que exigeix ​​aquest mètode mecanogràfic que es descriu en wikipedia, és a dir, afavoreix, complementa, ... i molt al mètode, motiu pel qual m'he atrevit a incloure-ho com a consell ja incloure'l com a enllaços externs, igual que s'inclouen altres consells, altres cursos i programes de mecanografia.

En aquests 4 anys he contrastat que els meus alumnes aprenen molt més fàcil i més treuen ràpidament els vicis que porten que perjudiquen l'aprenentatge del mètode mecanogràfic, a hores d'ara del curs ja estan donant 300 pulsacions per minut abastant tot el teclat (números, caràcters especials , ...), quan en anys previs a hores d'ara del curs tot just tenien 150 pulsacions i només abastaven els caràcters normals, ni tan sols amb majúscules, motiu pel qual vaig voler compartir amb la comunitat aquesta eina.

Ínsito, només eren un consell, això sí, un consell contrastat amb la experiències d'aprenentatge que tinc al llarg de 19 anys com a professora a l'matèria.

Salutacions,

Blanca

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Els enllaços externs que porten a ofertes de productes o serveis són eliminant immediatament, com t'he comentat no són permesos. De fet podies haver estat bloquejada atès que les dues úniques edicions que portaves eren propostes "publicitàries".

Blancanitos (discussiócontribucions)

Entiendo, solo Quero simplificar la explicación de lo que es un separador de teclados añadiendo un enlace donde ya se cuenta.

¿Sería viable compartir en la comunidad ese consejo redactándolo simplemente: "Durante el aprendizaje, usar el separador de teclados para que sen esfuerzo se garantice que cada dedo dé solo los caracteres que le correspondería"?

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Pot ser l'error és que pensis que Viquipèdia és una comunitat, no ho és, és una enciclopèdia. Quan parlem de comunitat ens referim als editors que hi participen. Pot ser trobaras llocs més adients per compartir aquesta experiència: Facebook, Instagram...

Blancanitos (discussiócontribucions)

D'acord, gràcies, em vaig emocionar en pensar que seria inteserante afegir un consell a l'apartat on es parla de consells.

Moltes gràcies per tot.