Tema de Usuari Discussió:ESM

Jmrebes (discussiócontribucions)

Hola ESM. El "carrer de la Fenosa" (millor que carrer Fenosa) es trobava just on passa la Via Laietana per sota de la Plaça de l'Àngel. Que la família es traslladés a aquest carrer en arribar a Barcelona ve dels escrits anomenats "papers íntims de Granados", escrits pel compositor i recollits per primer cop per Pablo Vila San-Juan en "Papeles íntimos de Enrique Granados", editat per "Amigos de Granados", Barcelona 1966. Efectivament Carol Hess ho recull al seu llibre, però la font original és Pablo Vila San-Juan (pàgina 50). Salutacions.

ESM (discussiócontribucions)

Hola! Gràcies per l'apunt! No he consultat els papers íntims de Granados, el que passa és que ara tinc el llibre de la Carol Hess entre mans i com que la biografia és curta havia pensat que podria documentar millor alguns detalls. Feel free de retocar el que convingui!

Jmrebes (discussiócontribucions)

Endavant amb els teus canvis. Tan de bo d'aquí a uns mesos puguis fer canvis amb el meu llibre sobre Granados ja editat :-)

Salutacions, Josep Maria

ESM (discussiócontribucions)

M'agradarà llegir-lo! Ja em diràs alguna cosa quan vegi la llum!

Jmrebes (discussiócontribucions)
ESM (discussiócontribucions)

Hola! Gràcies per l'avís! Amb tot el que s'ha arribat a publicar sobre Granados, tot apunta que has fet una feinada molt rigorosa i exhaustiva, enhorabona! Ara vaig una mica apretada de feina i compromisos, però ja pots donar per fet que el consultaré!

Jmrebes (discussiócontribucions)
Resposta a «Carrer Fenosa»