Tema de Usuari Discussió:Lohen11

Enllaços al Què llegeixes

4
85.251.50.73 (discussiócontribucions)

Benvolgut amic, seguint les indicacions, vull suggerir reconsiderar l'eliminació dels enllaços externs al Què llegeixes. Es un web que depen de la Gencat i s'hi mostra informació/opinió dels lectors dels llibres. Es una informació valuosa per als que volen saber més d'algun títol en particular.

Altrament, caldria unificar criteri a la wiki, atés que jo havia escrits un parell d'enllaços externs a llibres de la Fred Vargas al Què llegeixes, i ha sigut un editor de la wiki qui ha fixat posteriorment el tipus d'enllaç al conjunt de llibres.

Sigui com sigui, una salutació.

Eduard

Lohen11 (discussiócontribucions)
2.154.254.208 (discussiócontribucions)

Tens raó, és un enllaç a una web que no deixa de ser un fòrum d'opinió.

Ara bé, sense discutir que tens raó, només indicar que cal considerar que la Vikipedia té una documentadíssima pàgina dedicada a Good reads (amb enllaç extern cap a Good reads), que no deixa de ser exactament el mateix però en anglès, amb l'agreujant que del projecte inicial de promoció de la lectura ha passat a ser una empresa que depèn d'Amazón.

Lohen11 (discussiócontribucions)

He eliminat tots els enllaços externs que apuntaven a aquesta pàgina, però no si s'ha fet servir com a referència. La pàgina de Goodreads sembla rellevant.