Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Santgervasicoop2 (discussiócontribucions)

Bon dia Paucabot. Sóc el responsable de comunicació de l'Escola Sant Gervasi i l'article l'estic intentant escriure jo mateix. El que no acabo d'entendre és el teu comentari ja que si no ho fa alguna persona de la institució, qui ho ha de fer? Una altra cosa és la de justificar les afirmacions però l'autoria de l'article...

Paucabot (discussiócontribucions)

Aquesta és una enciclopèdia lliure i llevat d'excepcions com el teu cas, per tal de complir amb Viquipèdia:Conflicte d'interessos ningú no escriu sobre ell mateix ni sobre les entitats a les que pertany. Perquè? perquè no compliríem amb el principi de neutralitat que sí que complim quan escrivim articles que no ens toquen de prop.

Si hem estat capaços d'escriure més de 600 000 articles d'aquesta manera, jo crec que serem capaços d'escriure'n molts més, sempre que, vist des de fora, el concepte sigui admissible. Llavors l'article de la teva escola s'escriurà si entre tots consideram que s'ha d'escriure (més enllà de l'opinió parcial del responsable de comunicació que, evidentment, considera que sí que s'ha d'escriure).

Si tens més dubtes, demana'm el que faci falta.