Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Article sobre Lluís Urpinell i Jovani

6
Resum per Paucabot
Fraypepus (discussiócontribucions)

Hola Paucabot

Gràcies pels teus suggeriments referent a confilctes d'interessos. He creat pàgina de discussió referent a l'article on he inclòs més informació, intentant seguir els criteris recomanats, abans de publicar-la definitivament.

L'unic problema que hi veig és que a l'hora d'introduir referències i per al format en general (a la pàgina de discussió) se'm fa dificil ja que em sembla que només es pot editar en format codi (a diferencia de quan fas article directament a wiquipèdia, que dóna l'opció de tractar el format amb editor visual, sobre "text real" i no cal fer-ho amb codi.

Fraypepus

Paucabot (discussiócontribucions)

Idò sí, a la discussió crec que no hi ha l'opció de l'editor gràfic.

Respecte de l'altre tema: teniu relació amb el biografiat o sou ell mateix? Si és així, hauríeu de deixar d'editar aquest article.

Fraypepus (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Paucabot

No soc pas el mateix, de cap manera, però si que hi tinc coneixença.Intento fer l'article amb objectivitat i d'acord amb els pilars de wiquipèdia, i estic disposat a rebre consells o modificacions, ja que soc novell. Sí que hi ha alguna dada molt concreta que potser no l'he trobada publicada enlloc i que m'ho ha comentat ell, com ho ha explicat a molta altra gent (que va passar temporades a Occitània de petit, per exemple).

El fet que el conegui no deu pas impedir-me fer l'article, suposo. És una persona que és molt coneguda en diversos àmbits, sobretot en el literari (poesia). I té diverses obres publicades. A més l'article, com tots, és obert a aportacions de qui ho cregui convenient.

Reitero la meva bona voluntat en el procés d'ampliació de l'article de Lluís Urpinell, i acceptaré amb molt de gust les recomanacions de viquipediestes més experts.

[Fraypepus]

Paucabot (discussiócontribucions)
Fraypepus (discussiócontribucions)

M’he llegit l’article sobre conflicte d’interessos de la viquipèdia, i no acabo de veure que necessàriament hagi de deixar de fer aportacions a l’article. Però no vull entorpir la bona tasca que feu  amb la viquipèdia en català i si em dius o recomanes que no afegeixi més contingut doncs no ho faré. Però em costa de creure que ningú que ha fet aportacions a articles de persones no hi tingi relació o coneixença.

D'altra banda tinc la certesa que Lluís Urpinell mereix de sobra tenir un article prou exhaustiu. No hi ha dubte si cerquem per internet referències –en la seva llarga trajectòria– d’obra publicada, entrevistes, iniciatives de promoció cultural i literària...

La més recent, del dia 15 de maig,  amb motiu d'El recital de poesia 'Gespa Price'

http://www.uab.cat/web/detall-de-noticia/el-recital-de-poesia-gespa-price-torna-a-la-uab-43-anys-despres-1345732711061.html?noticiaid=1345756589597

“El programa començarà a les 12 h, a la Biblioteca de Comunicació i Hemeroteca General amb la Cloenda de l'exposició «Gespa Price (primavera del 1975)», un acte que comptarà amb la presència dels creadors del recital i de la revista Tarot de Quinze: Jaume Creus, Vicenç Altaió, Lluís Urpinell-i-Jovani i Josep Maria Figueres.”

Des de fa dies hi ha nou contingut a DISCUSSIÓ. Em van recomanar posar els nous textos a “Discussió” i si en un termini de dies no s’objectava podia ja publicar-lo. Vaig penjar un text referent a Biografia. Veuries adequat publicar aquest text, del tot objectiu? (Hi posaré referències, ja que en l’apartat discussió no es pot fer).

Fraypepus

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, d'altres persones han fet aportacions en articles que no haurien d'haver fet. Si mires la meva discussió en trobaràs moltes més. Però que n'hi hagi, no vol dir que n'hi hagi d'haver més. Volem una Viquipèdia cada vegada millor, no cada vegada pitjor.

Si vols afegir qualque cosa puntual a l'article, sí que pots utilitzar la discussió, però redactar l'article a la discussió per, després, passar-lo a l'article, segueix tenint el mateix problema de conflicte d'interessos.

Addicionalment, recorda, que les fonts que aportis, haurien de ser fonts secundàries i no a fonts primàries com la que aportes de la UAB.