Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Resum per Paucabot
Jcarles.corney (discussiócontribucions)

Hola Pau. He començat l'article. Estic polint l'estil tal com m'ha suggerit l'Àlex. I incorporant referències. És una feina apassionant i que demana temps i paciència. No sé com respondre els missatges de discussió i t'escric aquí, a veure si ho faig bé.

Tinc 2 dubtes de moment:

1.- M'estic trobant que incorporo referències i l'endemà me les trobo esborrades. Ara he incorporat 2 referències dins de Direcció per donar autoritat als 2 noms, i són les mateixes que vaig entrar ahir i que avui aquest matí no hi són.

2.- Com puc incorporar com enllaç extern el canal de Gospelians de Youtube, on hi ha penjats els vídeos de les principals actuacions. Aquest és: https://www.youtube.com/channel/UCbRE1csua3ZB80qhWIeDTrQ.

Gràcies pel suport.

Joan-Carles Corney

Paucabot (discussiócontribucions)
Jcarles.corney (discussiócontribucions)

Hola Pau. Al curs de l'Àlex ens en va parlar. Sobretot fent incidència a biografies familiars. Aquest no és el cas. M'agrada la música gòspel i he anat a alguns concerts de Gospelians, sobretot després que sortissin a la tv. Hi tinc alguns coneguts però no en formo pas part. I per començar a practicar, he pensat fer un article d'ells per la viquipèdia. Recordo que l'Àlex al curs de Girona ens va dir que féssim articles propers, de temes que ens agradin i que coneixem. La guia de CI està molt bé i de molta qualitat. El to neutre l'haig d'anar aprenent. I si agafo frases d'entrevistes o de fulletons o de programes de mà o de webs oficials, hauré de posar-hi distància. Per exemple: evitar els adjectius qualificatius, oi?

Hi ha alguns temps verbals més adequats? I uns verbs o expressions més encertats, que reflectissin aquesta distància i objectivitat?

Per ajudar als lectors, davant l'allau d'informació al google, puc posar els enllaços següents:

Per direcció:

·  ·  «Apunts biogràfics de Dani Alonso».

·  ·  «Web oficial de Karol Green».

Per les actuacions:

https://www.youtube.com/channel/UCbRE1csua3ZB80qhWIeDTrQ.

JCarles Corney

Paucabot (discussiócontribucions)

Com ja t'he comentat, si coneixes algun integrant d'aquest cor, NO HAURIES D'EDITAR AQUEST ARTICLE. Tens un conflicte d'interessos evident i és per això que l'article presenta tots els defectes que presenten els articles creats per persones amb conflictes d'interessos: estil subjectiu en lloc d'enciclopèdic, profusió de detalls no enciclopèdics, llista de totes les actuacions, etc.

Això: hauries de deixar d'editar aquest article. A la Viquipèdia hi ha molts temes sobre els quals escriure amb els que no hi tenguis un conflicte tan evident.

Jcarles.corney (discussiócontribucions)

Entenc el que em dius. Però jo més que un conflicte, el que veig que m'ha passat és el zel de voler posar multitud de dades i de fets. Partia d'un error.Fer una article enciclopèdic que ho recollís tot.

Com que la meva feina de bibliotecari és recercar informació, he sigut massa perfeccionista i m'he perdut en detalls. Detalls que he trobat als webs, llegint entrevistes, repassant vídeos de les actuacions que ni jo sabia que existien.

Si et sembla aniré refent el text. Reduint els detalls i l'exhaustivitat. I fent una simple presentació dels fets més significatius.

Paucabot (discussiócontribucions)

NO HAURIES D'EDITAR L'ARTICLE. Ja no t'ho puc dir més clar. DEIXA-HO, per favor. El teu interès en editar aquest (i només aquest) article és molt significatiu. És per això que tenim la política del conflicte d'interessos.

Moltes gràcies.

Jcarles.corney (discussiócontribucions)

D'acord. Només volia practicar i començar a editar.No cal que t'enfadis.

JCarles Corney

Paucabot (discussiócontribucions)

No estic enfadat, però em costa d'entendre que t'ho hagi hagut de dir tantes vegades i de cada vegada més clar i llampant per tal que hagis arribat a la conclusió adequada. O no: és un altre de les coses que sol passar amb el CI. Pots veure altres missatges similars al teu en aquesta mateixa discussió.

Recorda que hi ha milers (o milions) d'articles que pots editar amb els quals no presentis cap conflicte d'interessos. Endavant!

Jcarles.corney (discussiócontribucions)

Hola Pau. El funcionament intern de la Viquipèdia no l'entenc massa bé i parlar per missatges no és el meu fort. En cap moment he volgut passar de tu. O no fer-te cas. Aquest era el meu 2n article. Jo em pensava que es podia practicar amb un article, fins a deixar-lo correcte. I que aniria rebent correccions al respecte de tu o d'altres tutors. I anar dialogant. No que l'hagués d'abandonar de bones a primeres. Però tal com et vaig dir ahir, accepto el que m'has dit. Per mi és un aprenentatge. Per tant t'agraeixo els teus consells. Merci per la feina i pel teu temps. JCarles

Paucabot (discussiócontribucions)

No l'has d'abandonar de bones a primeres. Precisament, m'ha costat déu i ajuda fer-te entendre que no havies d'editar un article en el que presentassis un conflicte d'interessos.

És cert que els articles es poden anar polint, però també és cert que potser hi ha articles que ni tan sols tenen cabuda a la Viquipèdia. En aquests casos, per exemple, no té cap sentit anar polint res. O sigui: sí, tot es pot anar polint si no hi ha cap incompliment de qualque altre política de la casa, com era el cas.

Si tens qualque altre dubte de novell, demana'm el que faci falta.