Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Joewiki2018 (discussiócontribucions)

Hola Pau, crec que les referències afegides acrediten sense cap mena de dubte les dades que aporta l'article. Consideres que cal cap altre modificació? Gràcies.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Joel. Has llegit la política que t'he recomanat a la teva pàgina de discussió?

Joewiki2018 (discussiócontribucions)

Sí, l'he llegit. Estic aprenent. Per què les referències del Diari de Sant Adrià no són vàlides?

Paucabot (discussiócontribucions)

Si l'has llegit, deus haver vist que no hauries d'editar l'article de la teva colla, no?

Joewiki2018 (discussiócontribucions)

He llegit que "Es recomana vivament que els usuaris no editin articles amb els quals puguin tenir un CI". També he llegit que "No està recomanat que escriviu un article sobre vosaltres mateixos." No obstant, en cap lloc he llegit que estigui prohibit sempre i quan l'article compleixi amb els principis de qualitat de viquipèdia i amb altres requisits d'estil, etc. Jo he intentat seguir al màxim aquests principis, potser no ho he aconseguit. Per això m'agradaria que em diguessis els problemes concrets que veus a l'article. M'he inspirat en altres articles que hi ha d'altres colles com a model. També m'agradaria que em responguessis a per què les referències del Diari de Sant Adrià no śón vàlides?

Paucabot (discussiócontribucions)

Em sap greu dir-te que no: que no has aconseguit fer un article neutral (i hi has fet bastant enfora). És per això que es recomana que no editeu sobre les vostres entitats i que hauries de fer cas a la recomanació de la política.

Només fent una ullada, ja he vist clarament que eres membre de la colla perquè l'article complia moltes de les 18 característiques que he citat a Usuari:Paucabot/Alerta. Pensa que per tu és el teu primer article, però jo em trob en aquesta casuística unes quantes vegades cada dia.

Respecte de les fonts fiables, fes una llegida a Viquipèdia:Fonts fiables.

Joewiki2018 (discussiócontribucions)

T'entenc perfectament. L'article aquest de les 18 característiques no l'havia vist. Puc aplicar els canvis sense problemes. Per exemple, pensava que ficar la data exacta era positiu.

Però llegint l'apartat de "Notícies de mitjans de comunicació" segueixo sense entendre per què el Diari de Sant Adrià no és una bona font. De totes formes, tots els resultat estan publicats a la web de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya. Si enllaço allà, seria correcte?

Per altre banda, tu saps que les altres colles castelleres tenen entrada a la viquipèdia i, en molts casos que jo conec, l'editor estaba relacionat amb la colla...L'únic objectiu que tinc es fer un article de qualitat i per això demano ajuda.

Gràcies

Joewiki2018 (discussiócontribucions)

Que si al final no ho aconsegueixo, no passa res. Estic aprenent molt per següents col·laboracions.

Joewiki2018 (discussiócontribucions)

Ja em diràs que et sembla ara l'article. Hi ha un article duplicat "Castellers de Sant Adrià" però és el que vaig començar a fer quan encara no sabia com anava l'apartat de proves.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Entenc el que dius. Per desgràcia, tenim massa articles de colles castelleres que han escrit els seus membres i sembla raonable que tu vulguis fer el mateix.

Jo ja t'he donat la meva opinió, que és que no hauries d'editar aquest article tal com diu la nostra política.

Lalidius (discussiócontribucions)

Paucabot fa quinze dies es va eliminar el que havia escrit sobre l'Academia pero continua sortint tota la conversa quan fas la cerca del nom, quan queda eliminat definitivament o que tinc que fer per tal que no surti?

gracies

Paucabot (discussiócontribucions)

Hi he fet una edició per veure si s'evita que els robots l'indexin. Si funciona, no serà immediat, però.

Lalidius (discussiócontribucions)

vas comentar que s'eliminaria dels cercadors i el que ha passat es que ha sortit tota la discussio en public, gracies

Paucabot (discussiócontribucions)

La pàgina certament s'ha eliminat dels cercadors ...

Lalidius (discussiócontribucions)

Moltes gracies, sembla que ara mateix no la veig, fa cinc minuts sortia tota la conversa, esperem que sigui definitiu, salut

Resposta a «Castellers de Sant Adrià»