Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Vilardella (discussiócontribucions)

Bon dia,

Sóc nova en això de la Wikipedia. Estic fent l’entrada de l’escriptor Joan Vigó en català. T’agrairia si em pots dir si es correcte el que he fet i com puc pujar una imatge. Tinc una fotografia meva de 600Kb però no he aconseguit pujar-la.

Moltes gràcies

Vilardella

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Vilardella. Has llegit la política que t'he passat sobre els conflictes d'interessos?

Vilardella (discussiócontribucions)

Sí. L'he llegit. Hi ha alguna cosa que he posat a l'entrada que sigui conflictiu?

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí. Bastantes. Has llegit que les persones amb conflicte d'interessos no haurien d'escriure aquests articles?

Vilardella (discussiócontribucions)

I quin conflicte d'interès tinc jo? no sóc l'autor, no tinc interessos econòmic, no es client meu... Es cert que el conec però crec que no he posat cap valoració personal en l’article. Ara estic ajustant perquè veig que falten referències. si us plau, agrairia si em pots indicar que et fa creure de l'entrada que hi ha un conflicte d'interès per solucionar-ho.

Moltes gràcies

Paucabot (discussiócontribucions)

Si coneixes l'autor, tens un conflicte d'interessos. Com has pogut llegir, no fa falta que aquest conflicte sigui econòmic. I per això, no hauries d'editar aquest article. Pensa que no està clar ni tan sols que aquest biografiat hagi de tenir un article a la Viquipèdia.

83.247.136.109 (discussiócontribucions)

Bon dia, abans de començar m'he mirat altres pagines similar. He considerat que havent publicat en 2 editorials diferents, estar reconegut com a escriptor en la pàgina de l'Institució de les lletres catalanes i haver diversos articles sobre la seva obra era suficient. També he observat que altres escriptors amb carreres similars tenien la seva entrada. He decidit començar amb ell amb la idea que, poc a poc, omplir el buit que hi ha d'escriptors catalans contemporanis (que és bastant gran). He intentat ajustar-me al criteris i estil de wikipedia però si considereu que la meva entrada no és vàlida, la puc eliminar.

Paucabot (discussiócontribucions)

Per demanar l'eliminació d'una pàgina, pots usar {{Supressió}}. Si fas altres articles d'escriptors, mira de no fer-ne dels que tu coneguis.

Per més informació, veges Usuari:Paucabot/Alerta.

Resposta a «Cercant un mentor»