Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Xabitgn (discussiócontribucions)

No entenc perquè esteu modificant l'entrada de la JCI Catalunya. La informació és veraç, i no està entrant en cap exageració

Paucabot (discussiócontribucions)

Has llegit l'enllaç que t'he passat sobre el conflicte d'interessos?

Xabitgn (discussiócontribucions)

No entenc l'enllaç, no se que he de fer, he mirat altres usuaris que publiquen coses i no els hi exigiu res de res, no se que he de fer per corretgir-ho

Paucabot (discussiócontribucions)

Sembla que, efectivament, no has entès la pàgina a la qual t'he referit.

Miraré d'explicar-te perquè no hauries d'editar la pàgina de la teva entitat: perquè li tens molta estima i no ets gens neutral. És per això que no ets la persona més indicada per editar aquesta pàgina. Perquè et dediques a posar el màxim de la informació de l'entitat sense pensar si aquesta informació, més enllà de verídica, és enciclopèdica o ha estat publicada per fonts fiables. Les teves contribucions són benvingudes en un article on no hi tenguis aquest component de forta implicació personal.

Més informació a Usuari:Paucabot/Alerta.

Xabitgn (discussiócontribucions)

Puc entendre que hi hagi parts que no siguin contrastables, i que per això ho tragueu, però heu tret coses que estan en llibres escrits per terceres persones, periodistes, i estan referenciades, però ni les heu llegides, coses que estan en els propis estatuts de l'entitat i coses, que no pot haver terceres persones, perquè són del dia a dia i algú ha considerat interessant que hi fos, només algú de l'entitat pot escriure (com la llista de presidents, que en la versió anglesa si que hi és ...). Hi ha molta informació que està treta també de les traduccions espanyola i anglesa.

Puc mirar de revisar-ho més, i anar revisant el contingut, per a que sigui més enciclopèdic, però et recomano que vegis les diverses pagines de la versió anglesa i espanyola i veuràs que estàs sent molt més estricte que aquestes, però m'heu bloquejat sense avisar.

Per a la vostra consideració, veuràs que no difereix tant de la informació d'altres versions de l'entrada, és molt injusta la situació, com he dit des del principi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Junior_Chamber_International

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_presidents_of_the_Junior_Chamber_International

https://es.wikipedia.org/wiki/C%C3%A1mara_Junior_Internacional

Vist des del punt de vista, que intentes explicar-me, potser hi ha entre un 5%-10% del contingut original, en la seva totalitat del apartat de la història, perquè és difícilment contrastable, segurament, potser la podríem treure tota, tot i que repeteixo, és veridica i esta en llibres referenciats explicada, però no potser que l'article perdi el 70% del seu contingut, estan internet i llibres que s'hi explica, i quan les altres versions de la Wikipedia també la tenen.

Paucabot (discussiócontribucions)

Què me'n dius del teu conflicte d'interessos evident?

Resposta a «No entenc que esteu fent»