Tema de Usuari Discussió:Castellbo

ARCavallé (discussiócontribucions)

Hola Castellbó. He fet un article per Marcel Pey a la meva pàgina de proves.

Per favor, voldries mirar-la abans que la publiqui?

No voldria abusar de la teva paciència. Si és millor obrir una consulta a la mateixa pàgina o fer un altre procediment, m'ho dius. Gràcies.

Salutacions.

Castellbo (discussiócontribucions)

Hola Assumpta, crec que pots publicar l'article. L'únic que no trobo gaire estètic és que incloguis publicacions teves com a referència. Potser seria més addient anomenar-les a la discussió de l'article perquè altres editors les incloguin. Gràcies per les teves edicions i salut!

ARCavallé (discussiócontribucions)

D'acord. Ho faré així. Gràcies.

Ja he penjat la pàgina. Falta la infotaula. No sé afegir-la.

Ara treballaré en refer la pàgina de Ro Caminal que està molt precària. Ho faré directament.

Castellbo (discussiócontribucions)

Per afegir dades a la infotaula clica sobre [mes dades] a la part inferior de la infotaula i tu mateixa pots anar afegint informació a wikidata. I a l'inici de l'article nomes cal afegir {{infotaula de persona}}.

ARCavallé (discussiócontribucions)

A Marcel Pey ha aparegut una taula crítica sobre la semblança a un currículum. També vaig rebrer un avís i recomanacions de Cabot. He intentat aplicar-les: he tret títols en negreta, he tret la llista puntejada de llibres i algunes altres modificacions. La veritat és que no estic segura que hagi millorat. Trobo que hi ha masses cites. Temo que si en trec, hem posareu que falta citació.

Perdona la tabarra.

Castellbo (discussiócontribucions)

Potser no caldria explicar tota la seva obra com en un CV, sino la més notable que hagi rebut cobertura significativa per part de fonts externes.