Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:QuimGil

Núria Tomás òptica (discussiócontribucions)

Hola Quim. M'estreno a la viquipedia i potser necessito ajuda. La meva idea és afegir temes relacionats amb el meu camp d'expertesa ( òptica i concretament instruments optomètrics) . Treballaré en col·laboració amb algun dels meus alumnes de grau , que elaboraran continguts i els introduiran a la viquiedia , com a part d'algun treball final de grau

QuimGil (discussiócontribucions)

Hola @Núria Tomás òptica! Benvingudes a la Viquipèdia. Si us puc ajudar en qualsevol, cosa només heu de preguntar. Serà un plaer ajudar-vos.

Núria Tomás òptica (discussiócontribucions)

gràcies @QuimGil. Primer dubte. Si començo a editra una pagina nova ( o a modificar-ne alguna) i no acabo i la vull guardar per acabar-la en un altre monent, com ho puc fer per que no fer -ho public fins que no ho hagi acabat?

Gràcies d'avançada

QuimGil (discussiócontribucions)

Aquí no hi ha una funcionalitat d'esborranys privats. Tens tres alternatives bàsiques:

  1. Anar fent a l'article en qüestió. Cap problema si no està finalitzat. Si vols, pot deixar clara aquesta situació afegint Plantilla:Inacabat al principi de l'article. Aquest és el mètode preferit, per estrany que et pugui semblar.  :)
  2. Anar fent a Usuària:Núria_Tomás_òptica/proves. Això és més indicat per a nous articles. Per a articles existents corres el risc que algú editi l'article original i la teva còpia quedi de-sincronitzada.
  3. Anar fet a un document privat al teu ordinador és clar.
Resposta a «Cercant un mentor»