Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Jordi Corominas (discussiócontribucions)

Hola Pau,

No sé com fer-ho per sortir del conflicte d'interessos al que apuntes en el teu missatge. És veritat que coodirigeixo la revista però ho faig sense cap mena de remuneració i l'interès que tenim amb l'altre coodirector, el Joan Albert, és la de donar a conèixer la revista i els diferents autors que hi col·laboren també gratuitament.

Si m'expliques com sortir del CI ho faré gustós.

Moltes gràcies

Jordi Corominas

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Jordi. Me sap greu però no pots sortir del conflicte. La idea és que no hauries de ser tu (ni ningú relacionat amb la revista) qui escrivís aquest article.

Jordi Corominas (discussiócontribucions)

D'acord, però no podries aleshores reescriure'l tu mateix? Ja acceptem que possis el què et sembli més idoni per presentar la revista. Ens faries un bon favor.

Si li dic a un amic que coneix la revista o a mi és com fer trampa no?

Cordialment,

Jordi

Paucabot (discussiócontribucions)

Si li dius a un amic teu que l'escrigui, evidentment és fer trampa. El seguirà escrivint qualcú amb un conflicte d'interessos. Pensa que ni tan sols està clar que aquesta revista hagi de tenir article, cosa que tu ja dones per suposat ...

Que estiguis tan interessat en que la teva revista tengui article confirma que no ets la persona més indicada per escriure'l.

Resposta a «conflicte d'interessos»