Tema de Usuari Discussió:Beusson

Voraviu (discussiócontribucions)

Hola Beusson,

He vist que has fet unes intervencions a l'article "cas Neymar" i com que no sé interpretar 'exactament' què ha passat t'agrairia si em poguessis confirmar si es tracta del següent: estava introduint correctament els autors dels articles referenciats (ho havia entrat malament) des de la tablet i quan volia confirmar els canvis se m'ha penjat i s'han mogut alguns paràgrafs. És això el que has corregit?

Disculpa si ho hauria d'entendre, però sóc relativament nou i aquest artcicle és el primer que he penjat després de varios mesos en stand by.

Moltes gràcies per endavant.


Edito per afegir que també m'he trobat aquest simbol "<br />" al començament de l'article davant de "infotaula esdeveniment" No sé d'on ha sortit ni què significa. També m'agradaria que m'expliquessis que vol dir el símbol de la bomba a punt d'explotar. (medium black circle)

Ara sí.

Moltes gràcies!

Beusson (discussiócontribucions)

Ben retornat Voraviu, jo només vaig entrar a veure els canvis que realitzaves i vaig trobar tot de paràgrafs tallats per algun error d'edició que vaig arreglar. Estàs fent molt bona feina amb aquest article.

El símbol <br /> serveix per forçar espais en blanc, per exemple :


aquí n'he posat tres de seguits. El que dius que hi havia no el vaig veure però no hi pintava res.

I el símbol de la bomba ara mateix no caic que vols dir. Ho investigo i et contesto.

Voraviu (discussiócontribucions)

Moltes gràcies Beusson, el teu comentari confirma les meves sospites. Estava posant el congnom dels autors dels articles referenciats al camp correcte fent servir el mòbil i la tablet. Quan vaig voler actualitzar les modificacions vaig detectar que s'havien alterat uns quants paràgrafs. Mentre mirava de solucionar-ho... vas arribar tu i ho vas arreglar.


En quant al <br/> he vist qu el va posar en Jordi Roquer quan vaig incorporar dades manuals a la wikidata. El què no sé veure és què va modificar afegint aquest break.


Això de la bomba...si vas a l'historial de l'article i mires la teva modificació de les 23:34 la veuràs al costat dels paràgrafs alterats.

Res més... moltes gràcies per tot.

Beusson (discussiócontribucions)

De res!

A veure si ara m'entens: <br /> = salt de línia . Es fa servir per forçar espai entre línies o paràgrafs (quan escrius amb l'editor de codi).

Segueixo sense trobar la bomba... ja deu haver esclatat ;-)

Voraviu (discussiócontribucions)

Bé... que 'br' era un salt de línia ja ho sabia. El que no entenia és per quin motiu un altre usuari ho havia posat al principi de l'article, davant de la infotaula. Curiosament, fa una estona, un altre usuari ho ha eliminat comentant que hi era 'sense motiu'.

Pel que fa a la bomba...el que a l'ordinador sembla una bomba (un cercle negre amb una metxa) ara he vist que a l'Iphone és un requadre blau amb una semi cercle acabat en fletxa dins del requadre. Un amb flexta cap a l'esquerra i l'altre cap a la dreta. Com aixó: https://emojipedia.org/leftwards-arrow-with-hook/

No sé si era així des d'un principi... o potser des de la seva explosió :-)

No cal que busquis la bomba.

Disculpa pel mal entès i gràcies un cop més.

Resposta a «Dubtes de novell»