Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Kevin Castro Hernández (discussiócontribucions)

Bon dia Paucabot, veig que has retirat la plantilla d'inacabat a l'entrada de "Educació al llarg de la vida", consideres llavors que amb la informació actual seria suficient?

T'ho pregunto ja que aquesta entrada és una pràctica que estem realitzant a la URV de Tarragona i ens han d'avaluar properament i m'ajudaria molt saber si consideres que es podria afegir algun apartat o informació adicional.

Una salutació, Kevin.

Paucabot (discussiócontribucions)

Bon dia, Kevin. No, vaig retirar la plantilla perquè està pensada per un temps breu (menys d'una setmana) i ja feia més d'un mes que la duia.

Sobre si la informació que hi ha actualment és suficient o no, supòs que no, que no és suficient. A la Viquipèdia, tot és susceptible de millorar. Però vaja, aquest és el meu criteri com a editor de la Viquipèdia i segur que deu ser diferent del criteri del professor que t'ha d'avaluar l'article.

Jo veig que l'article ha quedat molt bé i que és molt més digne que molts d'altres que tenim a la casa, però, és clar, això no vol dir que no es pugui millorar. Segurament, una de les coses que es podria millorar és fusionar-lo amb Formació permanent, ja que més o manco tracta del mateix. I si no es fa així, almanco s'hauria d'explicar ben explícitament quina és la diferència entre ambdós conceptes.

Resposta a «Article "Educació al llarg de la vida"»