Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Una nova entrada "Artur Terré i Tornamira" i CI

2
Resum per Docosong

consulta CI

Laura terre (discussiócontribucions)

Hola Docosong

Gràcies pel teu ajut en l'edició de l'entrada de l'Artur Terré i Tornamira.

Ja sóc conscient del meu conflicte d'interessos en obrir aquesta entrada, donat que aquet home és el meu avi. Però també penso que la seva importància no és intrascendent. Fora necessari que algú més ho supervisi, és clar, i ho valori. Es per això que agraeixo la teva aportació i el teu consell, que depuris els detalls biogràfics que no tinguin interés. I si de cas existís algú que fes el seguiment d'aquest tipus de personatge relacionat amb la industria tèxtil a Catalunya, que agafés el seguiment. Jo n'he afegit, de moment, totes aquelles referències que estan a l'abast a la xarxa. Pot ser entre tots som capaços de crear una pàgina d'interés amb més vinculacions per tal d'aportar contintuts als que facin recerca sobre aquest tema tan important pel desenvolupament social i econòmic de Catalunya.

I amb això jo ja em despenjaria.

Moltes gràcies

LAURA TERRÉ

Docosong (discussiócontribucions)

Bona tarda,

Entenc la vostra bona voluntat, però la Viquipèdia no s'ha de regir per conflicte d'interessos, més aviat busca el consens i la neutralitat. Respecto la seva importància, però també cal aportar fonts fiables per verificar el contingut. Ara mateix, les fonts aportades no fan admissible l'article, potser si busqueu a la biblioteca propera trobareu algun llibre o capítol que parli del biografiat.

Per altra banda, també recalco que tenint una relació directa amb el biografiat resulta difícil destriar el que és enciclopèdic i el que no.

Salutacions!