Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Article enciclopèdic

10
Resum per Paucabot
Rouserouse (discussiócontribucions)

Pau, se m’indica a l’article de Xarli Diego que s’assembla més a un currículum que a un article enciclopèdic, però jo he agafat de model tot just altres pàgines de locutors de ràdio que són conceptualment iguals. Si em pots ajudar una mica més... No soc l’interessat però sí de l’entorn i m’ha semblat que estaria bé fer aquest article. Cap voluntat de tenir problemes o causar-los. Gràcies! Rouse.

Paucabot (discussiócontribucions)

Hola Rouserouse. M'ho havia semblat que hi havia un conflicte d'interessos. Si has llegit la política que et vaig mencionar, veuràs que no has d'editar (ni hauries d'haver editat) aquest article. És per això que t'ha sortit un currículum en lloc d'un article enciclopèdic.

Rouserouse (discussiócontribucions)

Benvolgut, Pau. Així que proposes. Què ho esborri tot? Si és així, cap problema. No pot editar-ho ningú? No s'ha buscat propaganda pura i dura, sinó informació. I t'he estat molt sincera des del primer moment. Res del que posa a l'article és imaginat, i es nota amb les referències. Gràcies! Rouse.

Rouserouse (discussiócontribucions)

Ep, i si vols, Pau, ho intento redacta com demanes. Gràcies. Si no hi hagués personatge amb notorietat, no t'ho diria.

Paucabot (discussiócontribucions)

La idea no és esborrar-ho tot. Ara ja ho tenim. Però no ho hauries d'haver editat ni seguir-ho editant. El problema del conflicte d'interessos és que ni ens n'adonam que el tenim. Feim les coses el millor que sabem però no en som conscients dels biaixos. De vegades, no basta que un article sigui verificable o cert: a un article enciclopèdic no hem de posar tota la informació disponible, sinó només la més rellevant.

Que no ho puguis editar tu, no implica que no ho pugui editar ningú. A la Viquipèdia tenim més de 600 000 articles que, en la seva gran majoria, no han estat editats per ningú amb conflicte d'interessos.

Gràcies per la teva comprensió.

Rouserouse (discussiócontribucions)

Gràcies, Pau, per les teves explicacions que comprenc. Tot està fet amb la millor voluntat de col.laborar. Si vols, ho deixem així. Però fa mal als ulls el text de que sembla un currículum quan no ho ha fet exactament l'interessat sinó algú que el coneix bé. Si no em dius res més, ho deixo així i no toco res. Mil gràcies, de debó, pels teus missatges i el teu temps. Aquesta eina de la viquipèdia em sembla fantàstica, per això he pensat que estaria bé fer-li a un amic i amb ell li va sembla perfecte i em va ajudar amb les dades i documentacíó. Salut, Pau!

Rouserouse (discussiócontribucions)

Hola Pau. Veig que no m'has deixat ni esborrar un nom que em semblava que no tenia sentit en aquest nou redactat que agraeixo. Volia traure també la paraula "malaltia" en el redactat fent referència a Antoni Bassas perquè no aporta res important en aquest redactat. Però, en fi, ja no canvio res...

Per altra banda, sí voldria traduir el nou article al castellà. Et sembla bé o ho ha de fer algú per voluntat pròpia?

En tots els casos, ja veus que et faig cas! Gràcies per tot.

Paucabot (discussiócontribucions)

La cosa és que hauries de deixar d'editar l'article i amb això no m'has fet gaire cas. Estàs súper interessada amb aquest article perquè estàs lligada a aquesta persona. Ho hauries de deixar anar.

Rouserouse (discussiócontribucions)

Pau, t'interessa més impartir justícia que la mateixa justícia. Fet. Tot teu, la majoria veig que no són tan transparents com jo. Et demano els dos canvis. Però fes el que vulguis. I sí, quan faig una cosa sempre estic superinteressada, si no no l'hagués començat ni estaria parlant amb tu. Tu també estàs superinteressat en no canviar fins i tot una paraula, encara que la del conflicte d'interessos tingui raó. De tota manera, gràcies!


Paucabot (discussiócontribucions)

Gràcies per la teva comprensió.