Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Alba avt (discussiócontribucions)

Bon dia, Pau,

Et responc per aquí donat que no he trobat l'opció per tal de fer-ho des del propi missatge que m'has enviat.

Gràcies pel teu missatge i avís. No obstant això, l'entrada no està realitzada per interés comercial ni res per l'estil, donat que la Granja Vendrell tancarà en breus. Ja existia una entrada, redactada dins del context de la Ruta dels Emblemàtics de l'Ajuntament de Barcelona, i l'únic que he fet ha estat ampliar-la amb informació extreta del propi blog de la Granja Vendrell i de diverses entrevistes que es varen realitzar al seu actual propietari.

La Granja Vendrell és un de tots aquests comerços antics que també formen part del patrimoni barceloní, motiu pel qual l'Ajuntament de Barcelona considerà oportú donar-los a conèixer mitjançant diverses activitats, entre les quals consta aquesta entrada de la wikipedia.

Així doncs, no es tracta d'un interés comercial sinó històric.

Gràces novament.

Bon diumenge,

Alba.

Paucabot (discussiócontribucions)

Crec que no t'he dit en cap moment que l'article tengués un interès comercial. El que sí que t'he dit és que llegissis si incomplies la política de conflicte d'interessos. Tens relació amb aquest establiment?

Alba avt (discussiócontribucions)

No no, per descomptat, només era un comentari, no pretenia tampoc mostrar cap tipus de rebuig cap al teu missatge. ;)

Sóc veïna del barri però també historiadora de l'art, d'aquí que m'hagi interessat en ampliar l'entrada a la viquipèdia, ja existent prèviament, especialment, ja et dic, tenint en compte que en breus tancarà el negoci.

Gràcies novament,

Alba.

Paucabot (discussiócontribucions)

Torn a demanar: tens relació amb aquest establiment? Bona part del text està sense referenciar i hi ha moltes informacions a les quals no hi pot tenir accés una persona qualsevol. També hauries de revisar la informació de les fotos: Almanco aquesta foto sembla tenir problemes de dates: no sembla gaire raonable que fos feta fa set anys. Segur que n'ets l'autora?

Alba avt (discussiócontribucions)

Bon dia,

La relació és de veïna del barri que els coneix.

En quant a la fotografia, òbviament, feta no està feta fa set anys, alguna data s'havia de posar. Es tracta d'un escaneig, d'una fotografia del moment de la fundació, feta per algun familiar del moment o veí. La procedència del text i fotos és el blog de la Granja Vendrell, afegit a referències. Si hi entres, veuràs que bona part del contingut de l'entrada de Viquipèdia ve d'allà. El blog està escrit per la pròpia família, així que es tracta d'informació de primera mà que no sortirà mai en un llibre perquè mai s'ha publicat bibliogràficament de la Granja Vendrell.

L'únic que es pot fer és tornar a afegir el blog de la Granja Vendrell en els llocs que posa que falta referència. Ja ho faig jo mateixa, si vols.

Salutacions,

Alba.

Paucabot (discussiócontribucions)

Idò si la foto no l'has feta tu, no te'n pots apropiar i dir que és obra teva. Tampoc no li pots posar una llicència lliure.

I sobre el text, has d'anar alerta perquè no pots usar el text del blog ja que és una infracció de drets d'autor. A més, el blog no és una font fiable perquè és informació inèdita i no la podem utilitzar aquí.

Paucabot (discussiócontribucions)

I dius que només ets una veïna del barri que els coneix?

Alba avt (discussiócontribucions)

Ah! Al requadre del costat de la dreta hi ha un error... posa que l'adreça és carrer de la Diputació 331 i és erroni. La Granja Vendrell es troba al carrer de Girona 59. Però no sé com canviar-ho...

Alba avt (discussiócontribucions)

Hola de nou,

Doncs, per ara, fins que no es publiqui quelcom (l'Ajuntament de Barcelona, dins del mateix context de protecció, vol publicar un llibre), el blog és l'única font que tenim.

Tema llicència, era l'única manera de poder penjar les fotografies a l'entrada de Viquipèdia ja que tota l'estona donava error.

Gràcies pels comentaris.

Salutacions, Alba.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si no ets de la família Vendrell, haurem d'esborrar les fotos que has pujat. Ho deman a Commons?

Alba avt (discussiócontribucions)

Esborra esborra, cap problema! El que sigui millor per la qualitat de l'entrada, encara que això comporti que un element patrimonial tan important com el petit comerç quedi relegat, com sempre ha passat, als grans fets de la història i l'art.

Ja veig que això de Wikipedia t'ho prens molt seriosament! ;)

Gràcies per la feina ben feta, Alba.

Paucabot (discussiócontribucions)

Si haguessis reconegut el teu CI des del principi crec que tot hauria estat més fàcil.

Alba avt (discussiócontribucions)

No sé què vol dir CI, però avanti!! XD

Paucabot (discussiócontribucions)

I bé que ho saps ...