Tema de Usuari Discussió:Paucabot

MontseLlado (discussiócontribucions)

Hola, @Paucabot

Moltes gràcies per les correccions en l'article "Coral La Igualtat". És la primera vegada que en faig un i em temo que per inexperta dono massa feina. Creus que hauria de canviar-hi alguna cosa per fer-lo més "rodó"?

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)
MontseLlado (discussiócontribucions)

Sí.

Paucabot (discussiócontribucions)

I has llegit aquella part que deia que si tens relació amb el subjecte de l'article, no hauries d'escriure en aquell article?

MontseLlado (discussiócontribucions)

Sí. Espero que la meva manera d'expressar-me no faci pensar que son clients meus o que l'objecte és promocionar l'entitat. Si creus que algun paràgraf no sembla prou neutre, sisplau indica-me'l a veure si ho puc expressar millor.

Paucabot (discussiócontribucions)

No, la redacció no m'ha fet pensar que són clients teus. Però l'estructura i els detalls sí que m'han fet pensar que hi tens relació. Que intentis dissimular aquest fet no ajuda gens.

MontseLlado (discussiócontribucions)

Pensava que era per la manera que tinc d'escriure perquè estic més acostumada a escriure contes infantils que articles enciclopèdics. Segurament m'ha quedat poc professional i és per això que preguntava com millorar-ho.

Visc a Gavà i per determinades raons vaig buscar informació sobre la coral "de tota la vida" del poble. Quan vaig investigar vaig veure que hi havia llibres publicats al respecte però que d'empremta digital no en tenien gairebé gens, així que quan ja tenia la informació estructurada em va semblar interessant que pogués aparèixer en la Viquipèdia. Va ser llavors quan vaig demanar més dades al museu i vaig contactar directament amb la coral per saber-ne més detalls (i sí, de retruc m'hi viaig vincular) però tret d'alguna dada i de les fotografies, la feina ja estava feta de temps abans.

No sé què més dir-te. Em va semblar que podia ser enriquidor pequè personalment quan busco informació la Viquipèdia és dels primers llocs on vaig a fer la consulta, però si et sembla que el fet de ser del mateix poble o d'estar-hi relacionada en l'actualitat crea alguna mena de conflicte, fes allò que creguis oportú.

En tot cas, et prego que no creguis que al darrere hi ha cap mena de mala fe.

Paucabot (discussiócontribucions)

El conflicte d'interessos no implica mala fe. Si has llegit la política, diu que fins i tot sense ser-ne conscients, podem introduir biaixos a l'article. I això no ho dic jo, ho diu la política de la casa que et vaig recomanar llegir més amunt. És per aquest motiu que et demanava que t'abstinguessis d'editar en aquest article. Només era això.

Tot hagués estat més senzill si haguessis reconegut el conflicte des de bon principi, en lloc d'intentar ocultar-ho.

MontseLlado (discussiócontribucions)

Ok. Doncs ja no afegiré ni trauré res més d'aquest article. Gràcies per tot i disculpa la meva ignorància.

Paucabot (discussiócontribucions)

No, dona. Gràcies a tu per la teva comprensió.