Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Kette~cawiki

Modificacions entrada Jesús Paluzie i Borrell

4
Resum per Kette~cawiki

CI, manca de referències

Lluisgib (discussiócontribucions)

Hola,

Heu revertit alguns canvis que he fet a la pàgina de Jesús Paluzíe i Borrell, el meu oncle-avi.

Jesús Paluzie i Borrell

Hi ha informació que és incorrecte i d'altre que vaig afegir. Es veritat que vaig cometre l'error d'esborrar la infotaula i no vaig poder recuperar-la. Però tractant-se del meu oncle-avi, crec que la informació que puc aportar es bastant més acurada de la que hi ha actualment a Wikipedia

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

Hola Lluisgib. El per què de la reversió t'ho he explicat a la teva pàgina de discussió. Ara et torno a aconsellar que llegeixis el llibre d'estil de la Viquipèdia i com és l'estructura d'un article. Cal també que es referencii tota la informació afegida, no val el ser familiar i dir «jo ho sé», cal aportar referències que contrastin el fet, una de les normes bàsiques de Viquipèdia és la verificabilitat. Per referenciar correctament consulteu Viquipèdia:Citau les fonts. Aprofito per deixar-te un enllaç a la guia per l'editor visual.

Tornant al fet de que sou família cal que tingueu en compte el que es comenta a Viquipèdia:Conflicte d'interessos.

Em reitero en l'oferiment per resoldre els vostres dubtes.

Lluisgib (discussiócontribucions)

Gràcies pel comentari i la ajuda.

Hi ha informació bàsica com la data de naixement o la seva descencència que realment no se com aportar una font fiable. No crec que existeixi cap font online que certifiqui el seu naixement o encara menys que certifiqui que no va tenir descendència (no crec que existeixi enlloc del mon). Sobretot per que, per exemple, l'any de naixement és incorrecte i no hi a cap font que corrobori que va neixer aquell any.

Entenc perfectament la preocupació al respecte dels CI, però probablement a dia d'avui la familia som la única font d'on pot sortir certa informació biogràfica bàsica (no em fico amb el contingut descriptiu), i no veig altra manera de poder aportar informació acurada per a que la Wikipèdia tingui la informació més precisa possible.

Salutacions

Kette~cawiki (discussiócontribucions)

No cal que les referències siguin en línia, poden trobar-se a llibres o qualsevol altre tipus de publicacions, hi ha plantilles per aquest tipus de referències. Com he comentat abans, la verificabilitat és un dels pilars de Viquipèdia, fins i tot per sobre de la «veracitat», el que no es pot demostrar no pot ser inserit. El que podem fer, si la data de naixement no és correcta és eliminar-la però si tenim en compte la informació de l'esquela a La Vanguardia, va morir amb 80 anys el maig de 1983, si restem 80 surt 1903.