Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Voraviu (discussiócontribucions)

Bon dia @Paucabot

Fa un parell o tres de dies em vas comentar de crear les categories Categoria:Unió Nord-americana de Futbol i Categoria:Unió Caribenya de Futbol però no em vaig 'atrevir' a fer-ho directament des de l'enllaç en vermell... per no estar convençut de fer-ho correctament. Quan més tard vaig decidir crear-les... ho vaig fer per analogia amb les categories Categoria:UNCAF i Categoria:CONCACAF i no vaig ni recordar els links que havies proposat.

Avui he vist que proposes el trasllat de categoria. Cap problema. El que passa és que hi hauran unes categories amb format acrònim i unes altres sense. Suposo que el 'problema' comença amb la creació de la Categoria:CONCACAF que ara he vist que la vaig crear jo mateix quan tot just començava a la Viquipèdia i que suposo ho vaig fer perquè la categoria hagués tingut un nom molt llarg.

D'entrada pensava que calia reanomenar la pàgina, però després he vist que existeix l'opció trasllat de categoria que desconeixia. També he vist que no cal anar canviant manualment les categories i que un bot s'encarrega de fer els canvis.

Resumint: cap problema en traslladar totes quatre categories (CONCACAF, UNCAF, CFU I NAFU) al format sense acrònim.

L'acrònim potser el reservaria o el mantindria per les categories relacionades com, per exemple: Categoria:Dirigents de la CONCACAF

Millor que facis tu el que calgui... no sigui que jo encara ho emboliqui més ;)... però si cal fer res manualment, només cal que m'ho demanis.

Gràcies,

~~~~

Paucabot (discussiócontribucions)

No tenc gaire clar això de les categories amb acrònims, però diria que la pràctica és evitar-los si el nom de la categoria no és massa llarg o si l'acrònim és molt conegut. L'únic que crec que tenim sobre el tema és VP:AP. Potser ho podries comentar allà o a la Taverna.

Voraviu (discussiócontribucions)

Pel que a mi respecta...endavant amb el trasllat de les categories Categoria:CFU i Categoria:NAFU a les categories que proposaves Categoria:Unió Nord-americana de Futbol i Categoria:Unió Caribenya de Futbol

No sé si ho hauria de fer jo o no, però m'estimo més no fer-ho i després verificar que és el què s'ha fet... per tenir-ho en compte per una altra vegada.

Gràcies,

Paucabot (discussiócontribucions)
Voraviu (discussiócontribucions)

Fet!

No estic segur si ho he fet 'exactament' com deies... però crec que ara està com cal.

Només falta esborrar la categoria antiga.

Gràcies,

Paucabot (discussiócontribucions)

Esborrada la categoria. Bona feina!

Voraviu (discussiócontribucions)

Vaig voler completar la feina enllaçant a wd... vaig assegurar-me que no estava creada i la vaig crear, però no vaig tenir en compte que sí s'havia creat amb la categoria NAFU. Avui he vist que has fet la fusió de les dues pàgines a la wd.

Em pots confirmar si és això el que ha passat.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)

Sí, això és. La propera vegada, no fa falta que creïs un ítem nou de WD. Basta que aprofitis el que ja existia.

Resposta a «Trasllat de categories»