Tema de Usuari Discussió:Paucabot

ARCavallé (discussiócontribucions)

Pau Cabot: Com saps estic aprenent el llenguatge i normes de Vikipèdia. Ho faig treballant temes d'art de les comarques de Tarragona. Sovint utilitzo llibres, cites i recerques del professor Antonio Salcedo. M'ha estranyat que no tingui una pàgina i avui l'he començada. M'he precipitat, perdona. He deixat una nota a la pàgina de discursió prevenint que estava en procès i que properament hi afegiria la informació corresponent. Sé que hi ha un símbol per pàgines en procès però no hi he pensat. Hi has posat d'immediat una cartela que posava en dubte la vàlua del professor. És un professional molt estimat: doctor, ha publicat desenes de llibres i catàlegs i més d'un centenar d'articles. Ha treballat durant 30 anys en la recerca i l'edició de treballs d'art modern i contemporani, fet comissariats, jurats, dirigit màsters. No es mereix que ell mateix o algú entri a la pàgina i vegi un comentari així. He intentat esborrar la pàgina però no és fàcil. Si ho voléssis fer tu, t'ho agraïria molt. Prepararé l'article i quan el tingui acabat ja la tornaré a obrir. ARCavallé


Paucabot (discussiócontribucions)

Hola ARCavallé. Un parell de coses:

  • Que hagi posat l'avís de manca d'admissibilitat no és cap insult cap a ningú, només indica que s'han d'aportar les fonts que n'acreditin la seva admissibilitat.
  • Fins i tot en el cas que el biografiat fos no admissible, això no baixaria gens la vàlua d'aquest professor. Una cosa és que una persona sigui un molt bon professional i una altra (diferent), que fonts fiables n'hagin parlat d'ell de manera significativa.
  • Per una altra vegada, si vols indicar que l'article està en procés d'edició, pots usar la plantilla {{Inacabat}}.
  • De moment, t'he esborrat la pàgina.

Pau.

ARCavallé (discussiócontribucions)

Tens raó. Gràcies. La treballaré en una pàgina de proves que és el que hauria hagut de fer de bon principi.

Un altre tema. He treballat per polir, treure coses supèrflues, millorar la compaginació i completar la pàgina de Marcel Pey. Ara li he posat una foto molt descriptiva a la infotaula.

Com que tu la vas etiquetar, et sembla que es podria deixar per passable? O segueixo?

Paucabot (discussiócontribucions)

Ja li he llevat l'avís.

ARCavallé (discussiócontribucions)

Gràcies pel seguiment. De fet he d'agrair també el que estic aprenent als tallers d' Orlandai i Pompeu Fabra.

Resposta a «Pàgina Antonio Salcedo»