Tema de Usuari Discussió:Paucabot

Unaie2s (discussiócontribucions)

Hola,

En primer lloc, perdoneu si s'ha fet alguna cosa malament, ja que no era la intenció. Es van esborrar els canvis que havia fet a l'article de Josep Olivet Torras, quan es va posar bé la infotaula persona i s'havien aplicat les referències. M'agradaria saber per què i què fer per solucionar-ho.

Gràcies!

Paucabot (discussiócontribucions)
Unaie2s (discussiócontribucions)

Sí, per això vam intentar canviar el to, ja que podia semblar un currículum i és veritat que ho semblava. La resta de canvis venien de fonts dels diaris, on el mateix protagonista explica detalls de la seva vida. Hi ha alguna part que encara entri dins aquest conflicte d'interessos?

Paucabot (discussiócontribucions)

Si tens relació o ets el biografiat, tot és un gran conflicte d'interessos.

Unaie2s (discussiócontribucions)

Jo no sóc el biografiat i no tinc relació amb ell. Sé qui és i en ser el CEO d'una empresa de telecomunicacions que està creixent, em semblava prou notable. Un altre cas és si parlem que potser encara no és una persona suficientment notable per tenir una entrada a la Viquipèdia. Els canvis que vaig fer van ser perquè és cert que el primer cop que es va crear l'entrada, era massa semblant a un currículum. Era la meva primera entrada i no la vaig fer correctament, això ho assumeixo.

Paucabot (discussiócontribucions)

El problema d'aquesta entrada és que és curriculumesc i laudatori. Per això, perquè l'admissibilitat d'aquest article encara no està clara, perquè només has editat sobre aquest senyor i la seva empresa i perquè sempre havies evitat respondre sobre el teu conflicte d'interessos, havia pensat que tenies relació amb ell.

El teu interès amb aquest article és notable i les teves accions contradiuen totalment les teves paraules. Si tens relació amb aquesta persona, de veres que el més net seria reconèixer-ho.

Unaie2s (discussiócontribucions)

Per aquesta raó que semblava un curriculum el vaig voler canviar i editar, perquè volia fer-ho bé. Si, aquest, que és el primer que faig no està bé, no em posaré a fer-ne altres. Ara tal com està, és pitjor que com el vaig editar, sota el meu criteri. No tinc relació, però com que ja veig que això no canviarà, ja us dic que no ho retocaré més i ja està. Això a mi no m'afecta. Gràcies.