Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jey

Mingyaaa (discussiócontribucions)

Hola!!

Sóc la Ming-ya, ja fa un temps enrere que em vaig registrar però mai m'he posat seriament a aportar a aquesta gran comunitat. Estava mirant artícles per traduir/aportar enfocats en els meus interessos (psicologia, Xina, data science...). He començat volent redactar sobre minories ètniques de la Xina, però m'he trobat amb la situació següent:

Artícle que volia traduir --> https://en.wikipedia.org/wiki/Ethnic_minorities_in_China

Artícle relacionat amb un nom molt semblant a l'original, que té tant versió anglesa com catalana https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ethnic_groups_in_China (Anglès) | https://ca.wikipedia.org/wiki/%C3%88tnies_de_la_Xina (Català).

Hi hauria alguna manera de canviar el títol de la segona i crear una pàgina nova per traduir el primer link (per ser consistents en els diferents idiomes)? O és millor que ho posem tot en una sola pàgina?

Moltes gràcies!!!

Jey (discussiócontribucions)

Hola! Doncs tens dues opcions, o crees l'equivalent a "ètnies minoritàries" en català o amplies el de les "ètnies" per incloure la informació que hi falti. Depèn de fins a quin punt vulguis afegir informació. Ànims i gràcies per contribuir!!

Resposta a «Cercant un mentor»