Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Jey

Balutxo (discussiócontribucions)

El març d'enguany vàreu incorporar a la veu dedicada a Anna Maria Martínez Sagi la informació que va participar a l'Olimpíada Popular de 1936. Això no obstant, no he vist cap prova documental ni cap referència del moment que fos així. L'única possibilitat hauria estat com a membre que va ser del Club Femení d'Esports, però ella i d'altres (Anna Murià, per exemple), havien abandonat l'entitat per desavinences feia més d'un any. M'agradaria verificar la notícia (que crec que no és certa) i saber-ne la font. Moltes de gràcies a l'avançada!

Bartomeu Mestre Sureda (e-mail balutxo@gmail.com, t. 699.683.329)

Balutxo (discussiócontribucions)

Veig que avui mateix heu referenciat, com a font de "l'impuls" de Sagi en la hipotètica organització de l'Olimpíada Popular de 1936 (mai no documentada ni provada ni argumentada) l'Enciclopèdia de l'Esport. Com que m'he cremat les celles per biblioteques i hemeroteques de l'època per trobar qualque espurna que validi aquesta afirmació, he escrit a l'Enciclopèdia per veure si em poden dir la seva font. Quan tingui resposta, us la faré avinent. Tinc la sensació (després d'anys i panys d'investigació sobre el tema) que és un fake monumental que s'ha escampat com una taca d'oli.

Jey (discussiócontribucions)

Hola! L'ampliació l'ha fet en Docosong. A falta que els de l'Enciclopèdia de l'Esport contestin, entenc que és un comentari genèric que vol dir que va participar mínimament en l'organització d'algun acte. Si no ho veus clar, elimina-ho tu mateix! Gràcies!!

Resposta a «Sobre ANNA MARIA MARTÍNEZ SAGI»