Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Docosong

Informació del Club Esportiu INEF Barcelona

2
Alexsantamaria (discussiócontribucions)

El Club Esportiu INEF Barcelona és molt més que la secció de Rugby femení i té una història pròpia, la qual hem afegit algunes referències.


Pel que fa a la noticia de l'Esportiu, el titular i la informació no és certa, mai es van fusionar els 2 Clubs i aquesta informació no es recull a la web dels Clubs, on s'explica clarament que és un acord de col·laboració i els motius de l'acord. INEF Barcelona mai s'havia fusionat amb el RC L'Hospitalet, la referència de l'Esportiu no és vàlida. La font fiable són les Webs de les 2 Entitats Esportives, que recullen els motius de l'acord com està referenciat, mai pot ser un diari esportiu que parla "de oidillas", de forma incorrecte e imprecisa.


No existeix una Entitat Jurídica legal com INEF-L'Hospitalet, no està registrada enlloc, són 2 Clubs diferents. De fet, l'acord és només per l'equip femení de Lliga Iberdrola. Ni les seccions s'han fusionat ni els Clubs, de fet els equips masculins competeixen entre sí mateix a la Lliga Catalana, ni han modificat la samarreta ni res.

Sobre Història i Bibliografia a la Web del Club Esportiu INEF Barcelona i a les Xarxes Socials teniu molta informació. Us agraïm la vostra dedicació però si us plau, oferiu informació correcte.

Docosong (discussiócontribucions)