Vés al contingut

Tema de Usuari Discussió:Castellbo

Sobre l'Acord de col·laboració del Club Esportiu INEF Barcelona i l'RC L'Hospitalet

4
Resum per Castellbo

conflicte d'interessos

Alexsantamaria (discussiócontribucions)

L'Aclaració de la Firma de l'Acord de col·laboració va fer-se sota notari i va ser aprovat per la mateixa Federació Espanyola de Rugby a la seva Acta del 20 d'abril del 2019 http://www.ferugby.es/userfiles/file/organigrama/Acta%20Comit%C3%A9%20Disciplina%2010%20abril%202019.pdf


Els rumors d'uns diaris no poden ser la font fiable, foren noticies que van aparèixer abans de la signatura i on ningú va preocupar-se per desmentir rumors mal fundats.

L'Acta signada sota notari i l'aprovació per la mateixa Federació si és fiable però no és més que alló que la web dels propis Clubs van signar. L'única noticia que recull això és la del diari Marca, on es va parlar directament amb Yolanda Españó, persona vinculada a l'àrea de comunicació del RC L'Hospitalet i on es confirma la versió "d'acord, no fusió". Parlem amb propietat si us plau.

Castellbo (discussiócontribucions)

Queden clars els teus arguments. Altrament, se t'ha recomanat que deixis d'editar aquesta pàgina on tens un clar conflicte d’interessos (VP:CI).

Alexsantamaria (discussiócontribucions)

D'acord, no editarem, respectem la vostra feina, però cal aclarir aquesta informació "d'acord i no fusió", tal com queda reflectit a la Federació Espanyola de Rugby, ja que una Enciclòpedia ha de donar una informació veraç que no afecti a la imatge de 2 Entitats històriques.


Salut

Castellbo (discussiócontribucions)

Tu has d'entendre com funciona la viquipèdia, les seves polítiques, i el que considerem que son les fonts fiables. Gràcies.