Tema de Usuari Discussió:KRLS/Fitxer de Discussions Estructurades 1

Mercè Grau (discussiócontribucions)

Hola, KRLS. Em dic Mercè Grau, busco un mentor que m'ajudi a moure'm millor dins la Viquipèdia. He fet algunes modificacions (pàgina Neus Lloveras i Massana) i més o menys me n'he sortit, però a vegades em trobo camps que no sé com modificar.

Sóc periodista, treballo al Departament de Comunicació de l'Ajuntament de Vilanova i la Geltrú. Voldria fer algun canvi a la pàgina existent "Vilanova i la Geltrú", però crec que m'aniria bé una mica d'assessorament.

Fins aviat!

Mercè

KRLS (discussiócontribucions)

Hola Mercè. Primer de tot, et recomanaria llegir per sobre Conflicte d'interessos i Articles sobre un mateix. Són importants aquests textos, perquè a vegades és molt difícil ser neutral quan hi ha un conflicte d'interessos clar. Dit això, et donaré un cop de mà. Amb quina informació no te'n ensurts? Amb la taula de la dreta?

Mercè Grau (discussiócontribucions)

Hola, KRLS. Gràcies per dedicar-me el teu temps. He llegit els documents que m'has proposat, ho entenc.

Efectivament, no me'n surto amb la taula de la dreta. He intentat canviar el nom de l'alcaldessa. L'alcaldessa que hi ha des d'aquest juny passat no té article creat a Viquipèdia, no sé si això és un impediment per posar-la, el cas és que no he pogut de cap manera. També voldria fer alguns canvis a l'apartat "Història i celebracions".

D'altra banda, a l'article en sí, hi apareix l'epígraf "Política", on únicament s'hi recullen els resultats electorals del 2011. No sé si puc eliminar aquesta informació, ja que no és incorrecta, només és antiga. Penso que potser seria millor eliminar aquest epígraf o, si cal mantenir-lo, potser fer un resum dels governs que hi ha hagut a la ciutat des del primer ajuntament democràtic.

Com ho veus?

Resposta a «Cercant un mentor»