Tema de Viquiprojecte Discussió:Viquidones

Sorneguer (discussiócontribucions)

Bon dia! al ritme que anem, en 1 o 3 mesos podríem arribar a les 25.000 biografies de dones. No creieu que podria estar bé celebrar-ho d'alguna manera?

Tiputini (discussiócontribucions)

Gràcies pel suggeriment, posem el cap a rutllar per pensar alguna cosa que sigui festiva i serveixi de reconeixement a tots els qui ajdeu a tancar la bretxa de gènere.

Sorneguer (discussiócontribucions)

Ja estem a 24.759 biografies de dones. Ben aviat arribarem a 25.000. Creieu que podriem fer alguna cosa com promocionar 25 biografies de dones catalanes durant el mes que ve o alguna cosa així? Anem-ne parlant! Salut

Tiputini (discussiócontribucions)

Es podria muntar un concurs tipus compte enrere, però no en tinc ni idea de si es pot fer. Pregunto a la llista, a veure si hi algun expert.

ESM (discussiócontribucions)

Hola, m'introdueixo a la conversa només per proposar que si voleu fer un compte enrere podeu intentar aprofitar el codi del que es va emprar pel viquirepte del mig milió d'articles. Anem-hi pensant, gràcies per vetllar per aquest projecte i fer-lo créixer!

Sorneguer (discussiócontribucions)

Hola, gràcies per respondre. em sembla una bona idea lo del compte enrere, però jo la veritat, no ho sé fer. Depèn del moment, però segons com hagi anat aquessta setmana ja hi podriem haver arribat (ho sabrem demà). Crec que hauríem de plantejar alguna cosa molt senzilla... com faríeu això del compte enrere? senzillament un compte enrere i animar a la gent a participar a fer articles? No veig opció de fer gran cosa més. Merciii

Resposta a «25.000 articles de dones (ben aviat)»